Ulice: Lekce salsy se vyplatily, Adam zabodoval. Bude z toho vztah?

Ulice: Lekce salsy se vyplatily, Adam zabodoval. Bude z toho vztah?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adamovi z Ulice se štěstí v lásce dlouho vyhýbalo. Teď možná konečně našel tu pravou. Je jí ale o něco starší Jarka, sestřička z máminy ordinace, která se nedávno rozvedla. Důvodů, proč by spolu neměli být, je celá řada. Má jejich vztah budoucnost?

Od tanečních krůčků rovnou do postele

Věrní diváci Ulice si určitě vzpomenou na dobu, kdy Adam pálil za starší a atraktivní Šárkou. Snad právě ona v něm probudila zájem o taneční lekce. Šárka už v seriálu není, ale Adamova láska k pohybu přetrvala. Právě proto Kristýnu napadlo, že by mu mohli zaplatit lekce salsy, když měl nedávno narozeniny.

Navíc by tam mohl poznat nějakou novou a hezkou taneční partnerku, pravda? Kdyby tak tušili, že Adam už si svůj nejnovější objev našel! A i když ho potkal na seznamce, ve skutečnosti se ani nemusel uchylovat do online světa. Jeho vyvolená totiž pracuje přímo u mámy v zubní ordinaci a není jí nikdo jiný než sympatická a o několik let starší sestřička Jarka.

Právě lekce salsy se ukázaly být geniálním způsobem balení holek. Poté, co Vanda s Luďkem odletěli na pracovní cestu do Tokia, zůstal Adamovi k dispozici celý byt, a tak neváhal a pozval Jarku na návštěvu. Chvíli si nenuceně povídali a pak zavedli řeč na tanec. Adam se nabídl, že dámě předvede pár kroků. Při té příležitosti se k sobě přiblížili a z nevinných pohybů se rázem stal vášnivý polibek, jenž vyústil v neméně žhavou postelovou scénu.

 Natalie Golovchenko (Jarka v Ulici), zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Proč chce Jarka vzít zpátečku?

První společně strávená chvíle však mohla být i poslední. Uplynulo několik dlouhých dnů, během nichž se jeden druhému neozval. Adam prostě řekl „napíšeme si“, ale myslel tím, aby napsala ona jemu, což Jarka evidentně nepochopila. Po trapné a nepříjemné odmlce se mladík na Kristýnino doporučení odhodlal Jarce napsat a znovu ji k sobě pozvat. Ona mu odpověděla, že souhlasí, její zpráva ovšem byla poměrně strohá a chladná. Adam netušil, co vlastně od setkání očekávat.

Jeho špatný pocit se ukázal být oprávněným, když mu Jarka oznámila, že to mezi nimi sice bylo pěkné, ale nesmí se to opakovat. Důvodů by bylo několik: Je mnohem starší než on, nedávno si prošla rozvodem a Adamova máma je její šéfová.

Adamovi z Ulice se štěstí v lásce dlouho vyhýbalo, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Co čeká zamilovanou dvojici v příštích dílech?

Jak se ožehavá situace vyvine dál? Adam všechny argumenty smete ze stolu. S Jarkou mu bylo dobře jako už dlouho se žádnou dívkou a nerad by o ni přišel hned takhle ze začátku. Nakonec si hezky popovídají a Jarka u něj stráví noc, ačkoliv jenom na gauči. Ráno kvůli tomu slečna zaspí a spěchá do ordinace, jenže se na schodech potká s Kristýnou, která si k bratrovi přijde půjčit skripta.

Adamův tajný objev tak najednou už vůbec není tajný. Kristýna musí slíbit, že si to nechá pro sebe, ale co když se před mámou podřekne? Ani Blanka totiž není slepá vůči zamilovanému chování svého syna a ani k té velké kytici, kterou kurýr doručí Jarce přímo do ordinace. Od kohopak asi je?

Zdroj článku:
  • Autorský text