Kristýna má v Ulici bráchu, ale není to Adam

Kristýna má v Ulici bráchu, ale není to Adam
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sára Korbelová hraje v Ulici dceru Blanky a Luďka Volákových. Toho času maturuje a připravuje se na vysokoškolské studium, po němž chce pomáhat nemocným a závislým lidem. Věděli jste však, že má v seriálu bráchu? Ne, nemyslíme Adama, ale Čendu.

Kristýnu i její představitelku zaměstnává studium

Kristýna si teď v Ulici užívá vcelku příjemného období, ačkoli právě dobojovala s maturitním slohem a pečlivě se připravuje na vysokoškolské studium a následnou práci v sociální sféře. S Denisem, jenž momentálně vypomáhá v krámku, jí to klape. Dobré vztahy udržuje také s celou rodinou, dokonce i s otcem, jenž její volbu studijního oboru neschvaluje.

Představitelkou Kristýny je atraktivní a sympatická herečka Sára Korbelová, jež také odmaturovala relativně nedávno a nyní studuje první ročník kreativní komunikace na vysoké. Podle svých slov ale nejspíš bude prvák opakovat, protože kvůli práci jí na školu nezbývá čas.

Jeden ze Sářiných bratrů hraje v Ulici žáka Čendu

Sára má dva mladší bratry, kteří se rovněž věnují herectví. Diváci Ulice už měli možnost jednoho z nich poznat, a to čtrnáctiletého Eliáše Vyskočila, jenž ztvárňuje Anežčina spolužáka a bývalého přítele Čendu. Zatím jsme ho ale neviděli od doby, kdy se s ním Anežka poněkud nešetrně rozešla. Jestli se jim podaří zachránit alespoň jejich přátelství, to ještě zůstává záhadou.

Kromě Ulice si Sářin brácha Eliáš zahrál např. v seriálech Dvojka na zabití (2021), Modrý kód (2020), Polda (2020) nebo Ohnivý kuře (2016). Objevil se i ve filmech: Krakonošův poklad (2017), Křižáček (2017), Po strništi bos (2017), Mazel a tajemství lesa (2021) ad.

Sářin dědeček byl slavný zápasník a kaskadér

Herecké a také pohybové nadání sourozenci podle Sáry nezdědili po rodičích, ale spíše po dědečkovi Karlu Engelovi (1940–2018), který nejenže byl zápasníkem v těžké váze a několikanásobným mistrem republiky, ale i žádaným filmovým kaskadérem. Účinkoval dokonce v zahraničních snímcích, např. Mladý Indiana Jones: Dobrodružství v tajné službě (1999).

Většina diváků si ho však pamatuje jako Rudíka Sobotku, zájemce o Zvoníčkův mlýn, z Troškovy komedie Slunce, seno, jahody (1983).

Zdroje článku: