Kdo jsou představitelky sester Izy a Tes Janečkových – Lucie a Bára Černé

Kdo jsou představitelky sester Izy a Tes Janečkových – Lucie a Bára Černé
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu ZOO začneme potkávat hned tři nové postavy. Podvodníka Charlieho a jeho dvě kamarádky Tes a Izy Janečkovy. Všichni tři pořádně zahýbou dějem. Pojďme se podívat na představitelky těchto sester. 

Seriál ZOO po prázdninové pauze několik postav opustí. Několik nových postav na nás ale čeká. A je se opravdu na co těšit. Nejvíce dějem zahýbe trojice, která je tvořena podvodníkem se jménem Charlie (Marek Němec) a jeho dvě kamarádky dvojčata Tes a Izy Janečkovi (Bára a Lucie Černé), které jsou nevlastními sestrami hlavní postavy Viky Janečkové. Jejich působení v seriálu nám přinese mnoho napínavých, ale také komických situací. Diváci se mají zajisté na co těšit. Pojďme si blíže představit mladé ženy, které hrají nové postavy Tes a Izy. 

Barbora Černá  

Bára Černá se narodila 17.12.1995 v Lovosicích a kouzlu filmu propadla již na základní škole. První herecké zkušenosti Báry a její sestry byly v reklamě, a dokonce hrály také s Bradem Pittem. Znát ji ale můžete spíše ze seriálu Gympl s ručením omezením nebo z filmu Něžné vlny. Malé role si zahrála také ve filmech Lehká jako dech nebo Kameňák 4. Vidět jste ji mohli také v několika dalších epizodních rolích a videoklipech. Často hrála také menší role v seriálech jako například Modrý kód, Anatomie života, Tři mušketýři, Přístav nebo třeba V.I.P. vraždy. Bára velmi ráda tančí a zpívá, hraje na klavír, bicí a flétnu.  

Lucie Černá  

Lucka Černá se narodila samozřejmě také 17.12.1995 v Lovosicích, stejně jako její dvojče Bára. Spolu se svou sestrou propadla vášni pro film již ve velmi útlém věku. A fakt, že se jedná o dvojčata jejich slibné kariéře skvěle nahrává. Se sestrou si zahrála v několika reklamách a videoklipech. V epizodních menších rolích jste ji mohli vidět také v seriálu Modrý Kód, Specialisté, Gympl s ručením omezením, Vyprávěj nebo například Tři mušketýři. Filmová kariéra začala také ve filmech Lehká jako dech, Něžné vlny, Kameňák 4, Pravý rytíř nebo například Prvok, Šampón, Tečka a Karel. 

Zdroj článku:
  • Autorský text