Znáte životní trampoty Jitky Sedláčkové, která si v seriálu ZOO zahrála ošetřovatelku opic?

Znáte životní trampoty Jitky Sedláčkové, která si v seriálu ZOO zahrála ošetřovatelku opic?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes působí herečka Jitka Sedláčková spokojeným a šťastným dojmem. Kromě seriálu ZOO se objevila v několika sériích oblíbeného kriminálního seriálu Polda, kde si pro změnu zahrála svéráznou majitelku hospody.

Život však tuto na pohled sebevědomou dámu nešetřil, a pokud se dnes cítí šťastná a přišla i na to, jak se zbavit depresí během pandemie, v minulosti má odžito hodně složité a tragické období.

Už s příchodem na svět to nezačalo nejlépe a dětství strávila jen s matkou, protože její otec se rozhodl, že nemá děti rád a opustil ji ještě před jejím narozením. Vyrůstala také traumatizovaná smrtí dědečka, který spáchal sebevraždu kvůli dluhům.

Jedinou oporou jí byla matka, ke které si vytvořila až nezdravý vztah a byla na ní celoživotně silně závislá. Její matka sice už v dětství přišla při nehodě o oko, ale zvládla si udělat dva doktoráty a s dcerou si nežily špatně.

Jitka ji tak moc potřebovala k životu, že i během studií na DAMU trpěla kvůli odloučení. Když potom porodila syna, raději než s partnerem, rozhodla se, že bude bydlet blízko matky a syna tak vychovala společně s ní. Na rozdíl od mužů, pro ni matka představovala životní jistotu.

Sedláčková, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Tragédie přišla, když jí matka v 66 letech zemřela. Pro Jitku přišlo velmi stresující období, které řešila tím nejbanálnějším způsobem a začala pít. Naštěstí měla ve svém okolí herecké kolegy, kteří ji dokázali tvrdým, ale dobře míněným přístupem vrátit zpět do normálního života.

Starostem však ještě nebyl konec a přišla rakovina děložního čípku. Naštěstí byla podchycena včas a po operaci nebyla nutná chemoterapie. Po návratu z nemocnice přišla další studená sprcha a opustil ji partner.

Opět řešila problémy alkoholem a jídlem a tentokrát se její život dostal naprosto mimo kontrolu. Přišla výpověď z práce a existenční problémy.

Teprve na prahu padesátky se dokázala vzchopit, zbavit se strachu a úzkosti a začít novou životní kapitolu.

V současnosti se konečně její život uklidnil a kromě seriálů, které ji zajistily finanční stabilitu, našla konečně i lásku a má hezký vztah s Pavlem Töpferem, bratrancem Tomáše Töpfera, který je bývalým majitelem několika restaurací, a tak spolu často tráví volný čas cestováním a odhalováním tajemství gastronomie. Herečka jen září a mluví i o svatbě.

Zdroje článku: