Dnes v Ulici: Opilá Bára nemá zábrany a Žárlivá Vendula také ne

Dnes v Ulici: Opilá Bára nemá zábrany a Žárlivá Vendula také ne
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po pár skleničkách vína odhodí Bára fasádu slušné holky a začne se plazit po užaslém Brunovi. Vendula zase, zmítaná žárlivostí, pozve Mária na pivo – jen proto, aby mohla dohlédnout na Pavla. Ten totiž prožije den ve společnosti načančané Martiny.

Opilá Bára vyjede po Brunovi

Bára si zřejmě řekla, že pohled na šťastného Frantu se Skyler bude snesitelnější, když ho trochu rozmaže. Proto se v Coolně opije tak, že dokonce začne vyjíždět po Brunovi. Chce, aby ji vzal k sobě domů, ale střízlivý Bruno uzná, že to není nejlepší nápad, a dotáhne Báru ke Klímovým. Tam si od ní vyslechne, že je srab, ale rodiče mu za donášku dítěte poděkují. Báru uloží na gauči a ráno přemítají, jestli ji mají vzbudit. Správně by měla vyrazit do práce, jenomže vypadá příšerně. Nakonec se Bára probere, zcivilizuje a přečká pracovní den na mentolových žvýkačkách.

Později se vrátí domů k rodičům, aby se omluvila za své chování. Doufá, že ani Bruno se kvůli ní včera moc nezlobil. Při zjištění, že po něm vyjela, se zatouží hanbou propadnout do země. Sebere odvahu a vyrazí do Coolny, aby se omluvila i jemu a poděkovala mu.

Předchozí setkání Báry a Skyler taky moc dobře nedopadlo. Zdroj: TV Nova

Martině to dneska sekne. Hlídej si manžela, Vendulko

Martině to sluší víc než obvykle a Vendula je z toho nervózní, protože právě dnes se má Kateřinina atraktivní dcera sejít s Pavlem kvůli masu. Vendula se zeptá Mária, jestli si myslí, že Martina vypadá nějak jinak. Podle něj vypadá vždycky skvěle, čímž Vendulu samozřejmě nepotěší. Ba co hůř, Pavel si také všimne, že je Martina jaksi vylepšená, a neváhá kamarádce složit kompliment. Ona odvětí, že měla sraz s bývalými spolužačkami, a tak chtěla vypadat dobře. Málem se rozplyne nad úžasnou nabídkou Pavlíkova masa, načež mu chce dát ochutnat koření a ukázat nové nože. Zajímá ji odborný názor zkušeného řezníka.

Vendula mezitím trne hrůzou při představách, co se U Henryho asi děje, a překvapí Mária pozváním na pivo. Samozřejmě to dělá jen proto, aby si Pavla mohla zkontrolovat. Když s Máriem dorazí do hospody, najde manžela s Martinou usazené u stolu, který je plný zkušebních pokrmů. Martina vyzve Vendulu, aby se pustila do ochutnávání a nešetřila kritikou. Vendy se v koření vyzná, a tak jí ochotně poradí, co by měla změnit. Celou dobu si ale všímá, jak je Pavel pozorný a milý. Obvykle se k ní takhle nechová, takže jí to hned začne připadat podezřelé. Předvádí se snad před Martinou? Pavlovi zase přijde podezřelé, že s ním si Vendula nikam nevyrazila celou věčnost, ale na pivo s Máriem si čas najde.

Zdroj článku:
  • Autorský text