Jak Martina ovlivní vztahy v rodině Nyklových? Odloudí snad Vendule Pavlíka?

Jak Martina ovlivní vztahy v rodině Nyklových? Odloudí snad Vendule Pavlíka?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Krásné kuchařce Martině stačí zamrkat a nasadit úsměv a Mário s Pavlíkem jsou zcela ztracení. Vendula s Ájou se budou muset sakramentsky snažit, aby si své muže ohlídaly. Hlavně Vendula bude z nenadálé konkurence nesvá. Naštěstí má plán, jak si Pavla přitáhnout – s pomocí Jirky Hložánka!

Martina svým příjezdem všechny šokovala

Na začátku roku se v Ulici nečekaně objevila Kateřinina sympatická a atraktivní dcera Martina. Talentovaná kuchařka přiletěla z Itálie už teď, přestože se s mámou domluvila až na Velikonoce. Co asi vězí za jejím náhlým příjezdem? O Vánocích se zdála naprosto vyčerpaná náročnou prací, a tak se nabízí otázka, zda s ní jednou provždy nesekla. Před Kateřinou však o téhle záležitosti poněkud mlží a trvá na tom, že si dopřává zaslouženou dovolenou. Chce si nejen odpočinout, ale také strávit více času s mámou, tátou a kamarády ze studií. Zároveň by se ráda konečně seznámila s máminým přítelem.

Ája s Vendy by se měly mít na pozoru. Řádí jim v revíru škodná?

Faktem je, že šarmantní a charismatická Martina udělá ohromný dojem nejen na Lumíra, ale i na Pavlíka s Máriem. Z těch se po odjezdu jejich lepších poloviček stali slamění vdovci. Ája s Vendulou odjely s dcerkami na cca dvoutýdenní ozdravný pobyt. Ještě netuší, jaká překvapení na ně budou čekat po návratu domů. Ani jedna určitě nepočítala s konkurencí v podobě mladé a krásné kuchařky, která si díky svým přednostem dokáže každého omotat kolem prstu – včetně jistých zadaných mužů!

Mário a Pavlík budou potřebovat zkrotit. Zdroj: TV Nova

Obzvláště Vendula bude z její přítomnosti značně nervózní. Ženský instinkt jí napoví, že pokud jde o Pavla, má v Martině nevítanou a pěkně silnou sokyni. Nemluvě o dalších oblastech života, ve kterých by jí Kateřinina nadaná dcera mohla zdatně konkurovat. Co když jí okouzlující kuchařinka začne mluvit i do vaření v rodinném bistru? To by byl vrchol všeho!

Vendula naštěstí není z těch, co by se zdráhaly vyrazit do boje! Rozhodne se o manžela zabojovat, zvolí nicméně svéráznou taktiku, jejíž součástí bude nicnetušící Jirka Hložánek. Jen aby z toho nakonec nebyl průšvih!

Co si o Martině myslí Natálie Holíková?

Tak či onak způsobí Martina v Ulici pořádný rozruch. Kdo si ji kupodivu oblíbí a k jakým změnám díky ní dojde? O tom její představitelka Natálie Holíková zarputile mlčí. „To hlavní bude zabydlování se a seznamování se se všemi v Ulici a různé spletité příběhy, které nemohu prozrazovat. Mohu ale říct, že Martina je neřízená střela… Je mi dost podobná,“ připouští Natálie. „Je tvrdohlavá, cílevědomá a ambiciózní. Je milá a charismatická. Umí to s lidmi. Je správná a spravedlivá. A líbí se mi, že je sarkasticky vtipná.“

Martina to s chlapama umí. Zdroj: TV Nova

Natáčení si herečka užívá, ostatně se dostala mezi samé pohodové lidi. „S Honzou Řezníčkem se mi skvěle hraje. My si strašně vyhovujeme a užijeme si spolu srandu. Na place nás neustále musí krotit.“ A rozhodně si nestěžuje ani na spolupráci s Anežkou Rusevovou, která hraje Vendulu. „Velice jsme si padly do noty. Je vtipné, že spolu točíme takovou malou nevraživost.“
Zda tahle nevraživost přeroste v nějaké vzrušující drama, se teprve uvidí…

Zdroje článku:
  • Tisková zpráva TV Nova,
  • autorský text