Těšíte se na dceru Kateřiny? Nebude jediná, kdo se v novém roce objeví v Ulici. Vrátí se totiž i Hynek, Šimonův táta

Těšíte se na dceru Kateřiny? Nebude jediná, kdo se v novém roce objeví v Ulici. Vrátí se totiž i Hynek, Šimonův táta
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S novými díly přijdou nové postavy. O pořádný šok se Kateřině postará její dcera Martina, která se zničehonic objeví v hospodě. Přitom má být v Itálii a starat se tu o restauraci. Do života Gábiny a Šimona se začne znovu a více míchat Hynek Urban, Šimonův otec.

Očividně se muselo něco stát, nebo se jí už delší dobu děje něco špatného, protože jinak by se jen tak nesbalila a za mámou nepřijela. Vždyť se viděly o svátcích. Přesně tohle napadne Kateřinu, když se před ní místo hosta zjeví na začátku ledna její dcera Martina, která měla přijet až na Velikonoce. Neví, jak má na tohle překvapení reagovat. Nejprve šok, který vystřídají radost a objetí a k tomu spousta otázek. Asi takhle by se dalo popsat jejich nečekané setkání. Martina se na mámu usmívá a uklidňuje ji, že se vůbec nic neděje. Řekla jí Kateřina, že za ní může kdykoliv přijet? Řekla, a tak je tu, protože si spolu obě přes svátky moc neužily a Martině se prostě stýskalo. 

Lumír a Kateřina
Lumír a Kateřina, Zdroj: TV Nova 

Všechny správné mámy však mají šestý smysl a na svých dětech vždy poznají, když s nimi není něco v pořádku. A můžou se usmívat a můžou tvrdit, jak jsou v pořádku, mámu však nikdy neoklamou. Kateřina to na Martině poznala, už když byla na svátky v Itálii. Její kolega onemocněl a ona musela vzít všechny jeho směny za něj. Byla však celkově unavená, nevyspalá a pohublá, a tak Kateřině dělá starosti. Že se však rozhodne k takovému spontánnímu kroku, sbalí si kufry a hned v lednu přijede do Prahy, to Kateřinu ani ve snu nenapadlo. Ještě Lumírovi říkala, že ho chce poznat, a proto přijede na Velikonoce. 

To Hynek Urban (hraje Roman Vojtek) není v Ulici nikdo nový. Po bouřlivém rozchodu s Gábinou se odstěhoval a založil si novou rodinu. Na Šimona ale samozřejmě nezapomněl a vídal se s ním podle předem dohodnutých pravidel. Dlouho však trvalo, než se s Gábinou byli schopni na něčem domluvit. Gábina si totiž našla milence, rozhodla se kvůli němu rozbít rodinu, a to Hynek samozřejmě nechtěl jen tak přijmout. 

Hynek se vrací do Ulice
Hynek se vrací do Ulice, Zdroj: TV Nova

Rozbouřené vlny se však časem naštěstí uklidnily. Už kvůli Šimonovi, který hádky rodičů přirozeně také vnímal a doléhaly na něj. Ke klidu zbraní tenkrát hodně přispěla Hynkova nová přítelkyně. Teď si Gábina i Hynek žijí svými životy, jenže se toho za poslední dobu stalo tolik, hlavně i co se Šimona týče. Hynek se proto rozhodl nabourat a změnit zažitý režim a po čtyřech letech se vrací do Ulice, aby osobně řešil věci, které se mu nelíbí. Zamíchá tak kartami v životě Gábiny a Jirky a vše se samozřejmě dotkne i Hynkovy rodiny. Co přesně a jak bude chtít Hynek s Gábinou řešit? Snad v jejich případě nebude platit pořekadlo, že stará láska nerezaví. Byla by škoda, kdyby se měl tak krásný vztah mezi Gábinou a Jirkou začít rozpadat, nebo se dokonce s přičiněním Hynka zničil. 

Zdroje článku: