Ulice: Nastěhuje se příští rok Kateřina konečně k Lumírovi?

Ulice: Nastěhuje se příští rok Kateřina konečně k Lumírovi?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
První pokus Kateřiny o to naznačit Lumírovi, že ve třech donekonečna žít nemůžou, skončil katastrofou. Tu se jim podařilo zažehnat a nyní Lumír s Kateřinou opět cukrují jako hrdličky. Ale to, co se mělo vyřešit, zůstalo nevyřešené. A tak se ptáme – co v roce 2023 udělá Kateřina pro to, aby se k Lumírovi nastěhovala? 

Kateřina už žádnou pandořinu skříňku nejspíš otevírat nebude

Vzhledem k tomu, jak to dopadlo minule, si troufáme tvrdit, že i rok 2023 bude pro Kateřinu podobný jako tento. Ona sama od sebe nejspíš žádné kroky nepodnikne. Vždyť minule stačilo, aby si otevřela pusu na špacír, a už z toho byla velká krize u Nyklů. Ingrid se urazila a narychlo odjela do Málkova, Vilma slavila své soukromé vítězství a Lumír byl bohužel na straně Ingrid. Jak mu tohle mohla Kateřina odpustit?

Lumír má jedno velké štěstí a tím je, že je Kateřina tak trochu splachovací. Kateřina neřeší malichernosti, neuráží se, protože má dost své vlastní práce. Pokud si ale nenastaví mantinely, bude ji Lumír brát spíše jako parťáka, který mu pomáhá lépe se starat o Lexíka. Nebo má Kateřina šanci u něj vybojovat výhradní postavení jeho oficiální partnerky? Vzhledem k tomu, jaký je Lumír srab a mamánek, to tak jednoduché nejspíš nebude. 

Lumír dá hodně na svou rodinu, někdy je stále mamánkem. Zdroj: TV Nova

Ale i Kateřina má svůj vlastní život. Tyto Vánoce například zmizela za dcerou do Itálie. Doma má hospodu. Avšak na rozdíl od Lumíra, ona je schopná své soukromí pro svého partnera zpřístupnit. Nikdo z její rodiny se na Lumíra nejspíš nebude dívat skrze prsty, to by mu totiž Kateřina nedovolila. To jen Lumír si neumí svou mámu srovnat do latě.

Bude Lumír s Kateřinou tvořit stabilní pár a rodinu? 

Místostarosta a místní majitelka restaurace... To je pár, panečku! Ale bude tomu tak? Posunou své randění na vyšší level a začnou se chovat jako rodina? Uvidíme, co si scenáristé na ně ušijí. Ostatně, Lumír je v Ulici od samého začátku, a tak se nabízí otázka, jestli ho scenáristé nebudou chtít v průběhu roku 2023 vyšachovat ze hry. S tím se ale nejspíš nepočítá. Jeho dějová linka je až příliš propojená s ostatními postavami. Kdyby nějakým způsobem zmizel Lumír, následovat by jej musela i Kateřina.

A to by jako prodala hospodu? A co by si bez Lumíra počala Vendula, Vilma, Mário, Jirka... Zkrátka postavy, které s ním mají co do činění? A tak více pravděpodobněji bude Lumír v Ulici i nadále. Scenáristé se zřejmě zaměří na jeho společné bydlení s Kateřinou a na úskalí, které to možná přinese. Problémem zůstává i Vilma, která se ke Kateřině pořád nechová tak, jak by si Kateřina zasloužila. Teď posledně ale Kateřina Vilmu naťukla, když jí zcela nečekaně do bistra přinesla dárek. Vilma z toho byla celá zaskočená, ale později musela uznat, že parfém, který pro ni Kateřina vybrala, vůbec není špatný. 

Zdroj článku:
  • Autorský text