Diskuze

Chybíš mi: Britská minisérie, kterou Netflix rozjede seriálovou lavinu roku 2025

Chybíš mi: Britská minisérie, kterou Netflix rozjede seriálovou lavinu roku 2025
Ztratil se někdo z vašeho života a po letech se nečekaně vynořila stopa, která vše znovu oživila? Pro Kat, která naprosto neplánovaně narazí na stopu muže, který ji před mnoha lety zlomil srdce, nepůjde jen o oživení staré a téměř zapomenuté bolesti. Ve hře je příběh plný záhad, překvapení a nebezpečí.
Zpět na celý článek

Ztratil se někdo z vašeho života a po letech se nečekaně vynořila stopa, která vše znovu oživila? Pro Kat, která naprosto neplánovaně narazí na stopu muže, který ji před mnoha lety zlomil srdce, nepůjde jen o oživení staré a téměř zapomenuté bolesti. Ve hře je příběh plný záhad, překvapení a nebezpečí.
Zpět na celý článek
Shrnutí článku: Chybíš mi: Britská minisérie, kterou Netflix rozjede seriálovou lavinu roku 2025
Jaký je základní děj minisérie „Chybíš mi“?

Policistka Kat Donovanová nečekaně narazí na online seznamce na profil svého bývalého snoubence Jeffa, kterého osmnáct let neviděla. Tento objev odstartuje lavinu událostí, která odhalí nejen Jeffova tajemství, ale i dávné záhady související s Kat v minulosti.

Kdo je autorem knižní předlohy, podle které byla minisérie natočena?

Minisérie „Chybíš mi“ je natočena podle románu Harlana Cobena. Jde o další z jeho úspěšných spoluprací s Netflixem.

Jaké jsou hlavní rozdíly mezi knihou a seriálovou adaptací „Chybíš mi“?

Seriál se liší v počtu let od zmizení přítele a knižní Jeff se v seriálu jmenuje Josh. Příběh se také přesouvá z New Yorku do Velké Británie a Kat se znovu vrátí k záhadné vraždě svého otce.

Kde probíhalo natáčení minisérie „Chybíš mi“?

Natáčení minisérie se odehrávalo ve Velké Británii. Konkrétně probíhalo v Manchesteru a okolí a na severozápadě Anglie.

Kdy bude minisérie „Chybíš mi“ dostupná na Netflixu?

Minisérie „Chybíš mi“ bude uvedena na streamovací platformě Netflix už 1. ledna.

Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Vyhlašujeme nejkrásnější herce Česka. Ani Dyk, ani Rašilov nevyhráli. Vítězové jsou překvapiví
05.03.2026

Vyhlašujeme nejkrásnější herce Česka. Ani Dyk, ani Rašilov nevyhráli. Vítězové jsou překvapiví

Podle relativně nedávno zveřejněných anket by se o korunu krále krásy museli dělit Marek Lambora a Marek Němec, kterým by však na paty šlapali...

Drbárna ze Strání: Petr je ve spárech Adiny a neví, jak najít cestu ke Štěpánce
29.04.2026

Drbárna ze Strání: Petr je ve spárech Adiny a neví, jak najít cestu ke Štěpánce

Majer jezdí tajně za Alex, ale nedělá to moc chytře a riskuje odhalení. Veronika a Kája objevují střípky ze života dávno zesnulého otce. Největší...

Polabí: Adam chtěl chlapské jednání. Od otce dostal ránu, na kterou nezapomene
17.03.2026

Polabí: Adam chtěl chlapské jednání. Od otce dostal ránu, na kterou nezapomene

Marta upozorňuje faráře, že se o něj Bára bojí. Ivan dál rozdmýchává v celé rodině nevraživost a teď si zasedl i na Miloše, který nechce do případu...

Polabí: Horká má v plánu útěk do Prahy, Václav zhodnotil její práci tak, že mu nakonec dala za pravdu
14.04.2026

Polabí: Horká má v plánu útěk do Prahy, Václav zhodnotil její práci tak, že mu nakonec dala za pravdu

Alice, dívka, která ohlásila znásilnění, zmizela. Rozběhlo se velké pátrání a Hynek byl vzteky bez sebe, že se nemohl přidat. Jeho posedlost už...

Příští týden v Ulici: Roman poskytne indicie, Erik těžce zklame a Magda má učení dost
25.04.2026

Příští týden v Ulici: Roman poskytne indicie, Erik těžce zklame a Magda má učení dost

Žofka bude příští týden prosit o pomoc Romana, jenž sice zaváhá, ale nakonec jistými informacemi přispěje. Erik se má sejít s Natálkou, ale domluvu...

Kam se poděl Jiří Lábus: Prošel obrovskou proměnou, dnes je z něj jiný člověk
01.04.2026

Kam se poděl Jiří Lábus: Prošel obrovskou proměnou, dnes je z něj jiný člověk

Existují herci, kteří zestárnou. A pak existuje Jiří Lábus. Muž, který jako by si z času udělal dobrý den a rozhodl se, že s ním bude hrát vabank....

Kvíz: Filmové hity 90. let ze zahraničí. Otestujte si své znalosti. Tohle chce skvělou paměť
25.05.2026

Kvíz: Filmové hity 90. let ze zahraničí. Otestujte si své znalosti. Tohle chce skvělou paměť

Vítejte u kvízu, který prověří vaše znalosti zahraničních filmových hitů z devadesátých let! Ponořte se s námi do éry kultovních snímků,...

Extrémní proměny: Matěj chtěl změnu, ale vrátil se ke starému životu. Jedl tajně v noci!
08.04.2026

Extrémní proměny: Matěj chtěl změnu, ale vrátil se ke starému životu. Jedl tajně v noci!

Vážil 170 kilo, bál se smrti a utíkal do světa her. Matěj Černý dostal šanci změnit život v Extrémních proměnách. Dokáže ji využít, nebo zůstane...

Gotický horor s DiCapriem má první snímky z Čech. Tahle pecka zaútočí na Oscara
26.03.2026

Gotický horor s DiCapriem má první snímky z Čech. Tahle pecka zaútočí na Oscara

Před nedávnem vzbudilo rozruch natáčení nového gotického hororu s Leonardem DiCapriem. Z natáčení v České republice si Leonardo odskočil na Oskary...

Herec z Policie Modrava zažil peklo, které by zlomilo většinu lidí
13.05.2026

Herec z Policie Modrava zažil peklo, které by zlomilo většinu lidí

Život Jana Pohana připomínal filmové drama. Už jako dítě přišel o rodiče, později bojoval s následky války, ztratil manželku při letecké katastrofě...

Diskutujte

Nejnovější diskutované