Kristýna Ryška přesídlila do Jedné rodiny. Intriky nečekejte, tentokrát překvapí jinak

Kristýna Ryška přesídlila do Jedné rodiny. Intriky nečekejte, tentokrát překvapí jinak
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je jako rozjetý vlak. Doma, v Rožnově pod Radhoštěm, kam se před časem herečka vrátila, nechává tříletého Toníčka s manželem a sama je v jednom kole na natáčení. Kdo by čekal, že po náročných dnech, kdy byla prakticky pořád na place při natáčení Zlaté labutě, si dá pauzu, tak se spletl.

Sympatická Kristýna, která za pár dní pod rozkvetlou třešní na 1. máje oslaví nejen svou lásku, ale i devětatřicáté narozeniny, se rozhodla využít své popularity, a tak rovnýma nohama naskočila do seriálu Jedna rodina. To by mohl být konečně od tvůrců dobrý tah, jak zvednout sledovanost uvadajícího seriálu, který se z komorního rodinného příběhu přetransformoval do podoby, kterou diváci odsuzují, a především některé herce, kteří přišli obohatit děj, pranýřují.

Zatímco ve Zlaté labuti, která už má za sebou poslední klapku, je její postava Ireny každý den ve vypjaté situaci a ani přes velkou snahu se jí nedaří dopřát Aleně trochu klidu, aby si mohla užít těhotenství, v seriálu Jedna rodina by měla její postava učitelky mít klidnější dějovou linku.

Jsem součástí Jedné rodiny, poprvé se tam objevím už za pár týdnů. Budu hrát Alici, učitelku výtvarné výchovy. Společně se mnou se v seriálu objeví také nová dekorace, a to jurta, kde budu vyučovat. Zajímavý bude také její osobní život, ale k tomu vám zatím ještě víc neprozradím,

řekla Kristýna Ryška o své nové roli pro nova.cz.

O tom, že odvážných scén se herečka nebojí, už přesvědčila nejen v seriálu Zlatá labuť, ale i v minisérii Král Šumavy: Fantom temného kraje.

Tentokrát během natáčení skončil bez oblečení její herecký kolega Vincent Navrátil, který posloužil učitelce výtvarné výchovy jako malířské plátno. Jak scéna dopadne, to si diváci musí počkat.

Ohlédnutí za Zlatou labutí

Kristýna Ryška
Kristýna Ryška | Zdroj: TV Nova

Zlatá labuť vynesla Kristýnu Ryšku až do hereckých výšin, a i přes složitý charakter své postavy si dokázala trvale získat ze všech postav nejvíce popularity, což je v případě tak moc záporné postavy vzácností.

Nejen, že její role byla skvěle napsaná a nechávala diváky od prvních okamžiků napjaté jako struny, ale Kristýna neuvěřitelným způsobem zapadla do módy tehdejší doby a v každém kostýmu, který během seriálu vynesla, byla naprosto dokonalá. Diváky nejvíce bavila tím, že pod tou zlou slupkou schovávala Irena vždy dobré nitro a občas nechala diváky, aby viděli, kdo vlastně je, a pochopili, proč se chová stále tak ostražitě a často i hodně bezcitně. Její chování vystihla Alena, když jí řekla, že by ji nechtěla mít za nepřítele.

Uvidíme, jak moc si dokáže získat diváky seriálu Jedna rodina, který má v současné době sledovanost něco přes 600 tisíc diváků a stále zaostává za konkurenčním seriálem ZOO, který se vysílá ve stejném čase. 

Zdroje článku: