Jak dnes žijí herci ze Školy zlomených srdcí

Jak dnes žijí herci ze Školy zlomených srdcí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Psala se devadesátá léta a všichni puberťáci se po škole scházeli u televizních obrazovek a hltali příběhy australských studentů, kteří prožívali své první lásky, starosti i radosti. Seriál Škola zlomených srdcí byl v té době fenomén stejně jako Beverly Hills 90210

Uplynulo už mnoho let od doby, kdy seriál prorazil. Jak se daří hlavním tvářím seriálu dnes?

Lara Cox to zkoušela v Americe

Dnes čtyřicetiletá herečka Lara Cox si zahrála postavu Anity Scheppers. Byla krásná, byla blonďatá a všechny holky jí tehdy záviděly. V seriálu byl jejím přítelem divoch Bogdan Drazic, ve skutečnosti s jeho představitelem herečka také randila a vydrželi spolu ještě dva roky po natáčení seriálu. Poté se herečka zkoušela usadit a hlavně pracovně prosadit v Americe, ale příliš se jí to nepodařilo. Zahrála si ve snímku Voják 2, a pak se vrátila do Austrálie, kde se věnovala především točení reklam.

Callan Mulvey jeho život poznamenala nehoda

Callan Mulvey si zahrál postavu Bogdana Drazica, zlobivého kluka, který přitahoval snad všechny divačky seriálu. Jeho srdce si ale získala právě Lara Cox. Na rozdíl od ní se ale Callan nehnal do Ameriky a svou kariéru si vybudoval v rodné Austrálii - a docela se mu i dařilo. Pak ho ale v roce 2004 zasáhla tragédie. Vyboural se ve svém autě, kde zůstal hodinu zaklíněný, než se jej podařilo zachránit. I když se jej zachránit podařilo, nebylo to bez následků. Herec zůstal bez oka a rekonvalescence trvala skutečně dlouho. Jizvy, které mu zůstaly, ale zúročil ve snímku 300:Bitva u Thermopyl. No a nutno dodat, že i přesto všechno je to pořád kus, jako býval v době natáčení seriálu.

Rel Hunt se prosadit nedokázal

Rel Hunt v seriálu hrál bratra Anity, Ryana Schepperse. Kromě kultovního seriálu se mu dál v herecké branži nedařilo, i když se mihl ve filmech Rivalové a Milá Klaudie. Další větší příležitosti už nedostal a natočil ještě několik nepříliš známých seriálů. Zahrát si pak měl i ve filmu Nebezpečné známosti 2, ale všechny scény s ním byly nakonec vystřiženy - a tomu se říká opravdu smůla.

Své chvíle slávy si tak herci ze Školy zlomených srdcí už vybraly