Drsná parta T-Birds z Pomády už se nikdy nesejde v kompletním složení. Jak se herci vypořádali s rychle získanou slávou

Drsná parta T-Birds z Pomády už se nikdy nesejde v kompletním složení. Jak se herci vypořádali s rychle získanou slávou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na střední škole se to prostě bez pořádné party kámošů přežít nedá. I John Travolta jako „Danny“, by bez přátel nemohl být. Herci už byli sice dávno ze školy pryč, ale určitě jim moc nevadilo, se na chvíli do středoškolské atmosféry vrátit.

Jeff Conaway (1950)

Kde byl Danny, většinou byli i jeho kumpáni. Herce Jeffa Conawayeho si všichni pamatují spíše jak Kenickieho. Jeff pocházel z herecké rodiny a na Broadwayi už se ukázal jako dítě. Pracoval jako dětský model a po studiích hrál na Broadwayi v představení „Pomáda“ několik rolí, včetně mužské hlavní role Dannyho Zuka. Tam se setkal i s Travoltou a oba potom zamířili do filmové „Pomády“.

Jeff následně našel uplatnění spíše v seriálových rolích, ale život mu komplikovala závislost na drogách, alkoholu a lécích proti bolesti. Několikrát se léčil, ale vždy se ke svému zlozvyku vrátil.

Byl třikrát ženatý. Druhá manželka byla sestrou Olivie Newton-John.

V roce 2011 byl nalezený v bezvědomí. Po převozu do nemocnice se nejdříve předpokládalo, že jde o předávkování léky, nakonec ale byla diagnóza upravená na těžký zápal plic, sepsi a otok mozku. Herec byl několik dní v umělém spánku a poté, co se lékaři vyjádřili, že je to jeho trvalý stav a nemůžou pro něj nic udělat, byl odpojený od přístrojů a zemřel následující den.

Barry Lee Pearl (1950)

Barry žil v Lancasteru a po univerzitě se připojil k obsazení prvního národního divadelního turné s muzikálem „Pomáda“. Ve filmu se představil jako „Doody“. Po natáčení filmu našel uplatnění v epizodních rolích seriálů a v několika projektech na Broadwayi.

Herec se stihl třikrát oženit a poslední roky se v létě věnoval filmovému táboru pro děti se speciálními potřebami.

Kelly Ward (1956)

Nikdo mu v „Pomádě“ neřekl jinak než „Putzi“. Ale Kelly nezůstal jen u herectví a má za sebou různorodou činnost. Hodně se věnoval animovaným filmům jako spoluautor a koproducent.  Spolupracoval se dvěma filmovými studii a také pracoval jako asistent na univerzitě v Kalifornii v oboru dramatického umění.

V manželství patří mezi stálice, za život měl jednu ženu a s tou vychoval 3 syny.

Michael Tucci (1946)

V „Pomádě“ si zahrál drzouna „Sonnyho“, trochu bláznivého Itala s kudrnatými vlasy.

Tucci se živil jako filmový a televizní herec a také jako učitel na střední škole. Po „Pomádě“ se na několik let uchytil v seriálu o studentech právnické fakulty. A hrál také v mnoha inscenacích na Broadwayi.

S manželkou má dvě děti.