Jirka Hložánek z Ulice se bude ženit. Snoubence navlékl prsten v Austrálii

Jirka Hložánek z Ulice se bude ženit. Snoubence navlékl prsten v Austrálii
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ondřej Havel, jehož diváci znají jako sympatického Jirku Hložánka ze seriálu Ulice, zveřejnil na instagramovém profilu báječnou novinku. Na dovolené v Austrálii požádal o ruku svoji dlouholetou partnerku Báru Dvorskou.

Atraktivní starosta nemá na lásku čas. Žije prací

V Ulici nemá na romantické vztahy čas, protože se zcela soustředí na práci a snahu zvelebit pražskou čtvrť pro blaho občanů. Na to, jak je mladý, už dosáhl neuvěřitelných úspěchů. Kdysi podprůměrný a problémový student s vlivným tatínkem za zadkem se změnil v ambiciózního a sympatického starostu, jenž by svým šarmem dokázal pobláznit snad každou krasavici. Určitou slabost pro něj má Magda i Vendula. Přesto Jirka Hložánek zůstává zatím svobodný a zcela bez závazků. Oddaný je pouze svému křeslu na radnici.

Pavel si myslí, že Jirka jede po Vendule.
Pavel si myslí, že Jirka jede po Vendule. | Zdroj: TV Nova

Od doby, co je ve funkci, už stihl např. zpřístupnit toalety v restauracích, aby je směli používat nejen hosté dotyčných podniků. Tento bohulibý krok se ukázal být maličko problematickým, jak ochotně předvedl Jirkův zatvrzelý otec Tonda, když se na záchodě v hospodě zabarikádoval a odmítal vylézt. Kromě toho se mladík také snaží vybudovat v Praze rozsáhlou síť bezpečných cyklostezek, aby se milovníci kol mohli beze strachu prohánět městem.

Ondřej Havel do toho praští. Jeho partnerka se pochlubila prstýnkem

Zatímco Jirka je tedy zcela pohlcen prací a politikou, jeho představiteli Ondřeji Havlovi se v oblasti lásky daří podstatně lépe. Svědčí o tom fakt, že se právě na svém Instagramu pochlubil radostnou zprávou. Nedávno s milovanou přítelkyní vyrazil na dovolenou do Austrálie a při té příležitosti ji požádal o ruku. Bára Dvorská si tak přivezla domů suvenýr v podobě blyštivého zásnubního prstenu. Novinku sdílela také TV Nova.

„Předposlední den v Austrálii jsme se rozhodli, že už nechceme být jen spolubydlící s výhodama. A tak řekla: ‚ANO!‘“ připsal Ondřej Havel ke společné fotce, na níž jeho snoubenka vystavuje světu prstýnek.

Zpráva se okamžitě dočkala spousty srdečných gratulací a také vtipných komentářů. Herečka Marie Doležalová např. reagovala slovy: „Paráda! Ověřovali jste, jestli to na druhý straně u protinožců neznamená ‚NE?‘“

I my se přidáváme ke gratulacím a přejeme čerstvým snoubencům hodně štěstí.

Zdroje článku: