Příští týden v ZOO: Tragická událost naruší zaběhlou rutinu ve sklářské rodině

Příští týden v ZOO: Tragická událost naruší zaběhlou rutinu ve sklářské rodině
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Máme tady další seriálovou tragédii, která je naplánovaná tak, aby se postava podle potřeby mohla vrátit do děje. Eduard se vydal do exotiky na ryby, a právě v té době se v oblasti vyskytla tsunami. Eduard nebere telefon a nic se o něm neví.

Celá rodina má strach, co se s ním stalo, ale jak už to v takovém případě bývá, všude vládne chaos a není možné nic zjistit. Sidonie je ženou činu a organizuje záchranu syna a dědice sklářského impéria, ale pátrání nic nepřinese. Ještě že je v rodině šaman Adam, který ovšem nemá radostné zprávy. S Eduardem to není dobré. Zvláštní je, že běžně má vizi před tragédií a nebezpečí odvrátí, ale tentokrát vidí až následky tragédie. Zřejmě je jeho vidění už opotřebované.

Filip se dozvěděl, že duet s Viky postoupil do finále a chtěl by ho zorganizovat v zoo, to se však Roklové nelíbí, protože ve stejnou dobu už má naplánovanou akci pro návštěvníky Albert. Jako druhou variantu tedy vybere Markův bar. Má to však háček, protože o místě konání se musí hlasovat. To pro bar nedopadne dobře, protože někdo záměrně hlasování zmanipuluje.

Alece
Alice | Zdroj: FTV Prima

Ještě štěstí, že jde zrovna kolem Charlie a jak už to má ve zvyku, použije své schopnosti a dobro vyhraje nad zlem.

Atmosféru v zoo zpestří mýval, který se potuluje nenápadně po areálu. Vyplaší plameňáky, kteří opustí svá hnízda. Nikdo neví, co je vyděsilo a ve hře jsou zase potkani. Ale Tauchen se dušuje, že tentokrát má svědomí čisté a hlodavci v zoo neškodí. Na řadu tak přichází detektivní čich Břéti. Někdo musel nalezeného mývala nechat v areálu běhat a stopy vedou k člověku, se kterým už měla zoo co do činění.

U Novotných není veselo a všichni se vzpamatovávají z tragické události. Sid se chce soustředit na práci, ale moc jí to nejde. Alice má problém se Sidonií, která pod vlivem událostí nemá úplně nejlepší úsudek a v práci začínají vyvstávat problémy. Ed tak volá sestře, aby přijela domů a matce pomohla.

Rodinná rada se usnese, že by na čas Sidonie neměla dělat důležitá pracovní rozhodnutí. Jenže Alice na vše nestačí, a tak bude muset přiložit ruce k dílu i Sid.

Krásný
Krásný | Zdroj: FTV Prima

Nejpohodovější dny zažívá Krásný, který se naplno soustředil na trénování vnuků a jejich kamarádky Rozy v parkouru. Všem to jde a sbírají lajky na sociálních sítích, kam vkládají videa. Eliška není nadšená, ale Machyánová by naopak ráda dětem dopřála podobnou zábavu, aby se měly kde unavit a doma měla klid. Nakonec se jedno z dětí zraní a Eliška má jasno. Její otec se opět předvedl.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text