Prázdninová pauza pro oblíbené seriály se pomalu blíží

Prázdninová pauza pro oblíbené seriály se pomalu blíží
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Především TV Nova má v současnosti řadu oblíbených seriálů, které se s příchodem času prázdnin a dovolených ztratí, což je pro mnohé diváky smutnou zprávou. Některé oblíbené projekty zůstanou na obrazovkách v reprízovaných řadách, ale na ty ostatní si budeme muset počkat do podzimu.

Jedinou výjimkou mezi seriály je, stejně jako loni, Ordinace v růžové zahradě, která má stále své diváky, a tak bude k dispozici na Voyo bez přerušení.

Bára, Alena a Eva - prodavačky
Bára, Alena a Eva - prodavačky v Zlaté labuti | Zdroj: FTV Prima

Zlatá labuť

Nejvíce pozornosti samozřejmě směřuje k seriálu Zlatá labuť. Ten šel do vysílání s tím, že v případě diváckého úspěchu se dočká pokračování. Kladné ohlasy se tak zasadily o natáčení druhé série, která je v současnosti spuštěná. Diváky čeká závěr první série – 21 díl. Ten bude na obrazovkách 22. června.

 Zbývá tolik nedořešených záležitostí, že si na některé odpovědi budeme muset nejspíš počkat až do další série. Jak asi dopadne nejpikantnější vztah pod střechou obchodního domu? Dokáže se něžná a citlivá Alenka odpoutat od vypočítavé a dominantní Ireny? A jak asi dopadne domluvený sňatek Markéty a Petra? Dokáže Markéta rodičům odpustit, že s ní zachází jako s kusem masa na dobytčím trhu a bez ohledu na její smutnou budoucnost jí nedopřejí ani to, aby dožila své dny s člověkem, kterého miluje?

V nové řadě se potkáme s celou řadou známých tváří. Opět se na obrazovkách objeví trojice prodavaček a kamarádek z oddělení módy, ale i celý klan podnikatelské rodiny Kučerových. Novinkou bude sílící tlak nacistické okupace. Aby se seriál přiblížil době, ve které se odehrává (stále jsme v roce 1939, druhá série bude zasazená do léta), bude muset hodně přitvrdit. Právě v těžkých dobách lidé naplno odhalí své charaktery a ukáže se, kdo svou skutečnou tvář dokázal mistrně skrývat.

Osudů hrdinek a hrdinů našeho seriálu se dotknou konkrétní historické události jako fotbalový zápas Česko: Německo, vlastenecký pochod na Říp nebo bojkot veřejné dopravy. Nejen rodina Kučerových se ocitne pod obrovským tlakem. Diváci se dozví, kdo z našich postav se ukáže jako charakter a kdo se pod tíhou doby zlomí. Nová sezóna také nabídne více exteriérových scén, ukážeme nová atraktivní prostředí, točit budeme i se zvířaty. Změna čeká i herečky v rolích prodejních asistentek, obléknou totiž nové letní uniformy,

slibuje kreativní producentka Klára Follová.

 Už v závěru této sezony začne citelně přituhovat. Nacističtí okupanti začínají více uplatňovat svou sílu na naše postavy. Vše vyvrcholí překvapením, kdy se diváci dozvědí, kdo převezme nadvládu nad naším obchodním domem,

prozrazuje producent seriálu Filip Bobiňski.

Strouhal a Kovář
Strouhal a Kovář | Zdroj: TV Nova

Specialisté

Poslední případ budou Specialisté pod vedením majora Strouhala před prázdninami vyšetřovat 19. června. Přes prázdniny se vrátí starší případy v reprízách.

Ulice

Osmnáctá sezóna Ulice se s diváky rozloučí na obrazovkách 23. června.

Jedna rodina

Poslední předprázdninový díl diváci uvidí na obrazovkách 13. června, kdy se v epizodě Štědrý den budou rozdávat dárky.

​Na lovu

Ani oblíbený soutěžní pořad se s diváky nebude loučit úplně a během letní pauzy se budou vracet reprízované epizody.

Zdroje článku: