Nejromantičtější hrdina ze seriálu Hra o trůny Jon Snow se vrátí a bude mít svůj vlastní seriál

Nejromantičtější hrdina ze seriálu Hra o trůny Jon Snow se vrátí a bude mít svůj vlastní seriál
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokračování spin-offu Hry o trůny zaměřené na Jona Snowa je na HBO v raném vývoji a herec Kit Harington by se měl vrátit do své nejslavnější role, kterou pobláznil celý svět.

Jak uvedl čerstvě magazín theguardian.com, nový projekt, který ještě nemá jméno, se bude odehrávat po událostech ze Hry o trůny, seriálu, který se objevoval v letech 2011–2019 a stal se jednou z největších sérii všech dob.

Nový projekt, odehrávající se ve světě fantasy knih George RR Martina, je prvním z následně oznámených spin-offů Hry o trůny, které mají být pokračováním, a jde o první vlaštovku, která přinese nová dobrodružství známých seriálových hrdinů. Už to vypadá, že sága zdaleka není u konce.

Martin ještě nedokončil psaní knih, které slíbil svým fanouškům, kteří už 11 let čekají na osudy svých knižních hrdinů, a jak to vypadá, asi se nedočkají, pokud spisovatel opět pracuje na podkladech pro scenáristy.

Adaptace HBO skončila tím, že Snow, dříve považovaný za parchantského syna Neda Starka, si uvědomil, že by mohl být dědicem železného trůnu. V závěrečných scénách odešel Snow do exilu z Westerosu, aby začal nový život.

Zatím není potvrzeno, zda by se v seriálu mohlo objevit těch pár známých tváří, které ještě žily na konci poslední série, která nedopadla tak, jak si diváci a čtenáři představovali. Teprve čas ukáže, jestli se životní cesta Jona protne s nevlastními sestrami a zda se Arya Stark (Maisie Williams) a Sansa Stark (Sophie Turner) do populární fantasy ságy vrátí. A kdo by nechtěl znovu potkat královského skřeta, kterého naprosto fantasticky ztvárnil Peter Dinklage.

Zatím se můžeme těšit na ságu House of the Dragon (21. srpna na HBO Max), která nás zavede 200 let před dobu známých hrdinů z Game of Thrones. Možná i podle úspěchu této série se rozhodne o dalších projektech.

Je také otázkou, jak vidí své pokračování v sérii sám představitel oblíbeného bastarda Kit Harington, který sice za roli Snowa získal dvě ceny Emmy, ale také se po ukončení série potýkal s psychickými problémy a alkoholismem a myslel i na sebevraždu.

Zdroj článku: