Dnes v Ulici: Kryštof má pocit, že máma nikdy nestojí na jeho straně

Dnes v Ulici: Kryštof má pocit, že máma nikdy nestojí na jeho straně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Včera se Kryštof s mámou nepříjemně pohádal a v podstatě s ní vyrazil dveře. Věrka je teď pochopitelně dotčená, ale Luboš ji přesvědčí, aby se s Kryštofem usmířila – už kvůli blížící se svatbě Tonyho a Dominiky. Otázkou je, zda najdou, vzhledem k rozdílným názorům na rozvod, společnou řeč.

Vojta se u Kryštofa pomalu zabydluje

Vojta se zmocní nádobí a teprve potom mámě prozradí, že by si ho rád vzal k tátovi. V jeho novém bytě se sice pár kousků najde, ale nestačí to. Karla bez váhání nabídne Kryštofovi, aby si vzal vše, co potřebuje. Je přece zbytečné utrácet za nové věci. Přibalí jim do tašky autodráhu, ať se mají v garsonce čím zabavit. Nakonec si ale ani zahrát nestihnou. Snad příště. Vojta se už těší, že u táty brzy přespí.

Svatba v ohrožení kvůli rodinným hádkám

Věrka nechápe, co udělala špatně. Luboš správně tuší, že zase Kryštofa zahrnula výčitkami, a proto se také naštval. Nepotřebuje rady, ale upřímnou podporu. Věrka chce, aby se jí syn omluvil za to, že ji včera vyhodil. Podle Luboše je ale s prvním vstřícným krokem na řadě ona. Sám se za Kryštofem vydá jako první ve snaze připravit jim půdu pro usmiřování. Jinak by byli schopni hádat se snad i na svatbě Tonyho a Dominiky.

Tony už prohlašuje, že celou akci odloží, když jsou všichni na kordy. Kryštof pro jistotu zvažuje, že na svatbu vůbec nepůjde.

Věra se nakonec odhodlá za synem zajít a omluvit se mu. Bohužel pořád nerozumí jeho pohledu na věc. Přál by si, aby alespoň jednou v životě stála na jeho straně. Je přesvědčený, že kdyby podvedl Karlu, matka by s ním nejméně rok nepromluvila. Celé tohle trápení ale způsobila Karla, a přesto s ní Věrka stále dobře vychází. Proč? Asi zkrátka nechce přihlížet rozpadu rodiny. Proto také odmítne Kryštofa podpořit v jeho záměru se rozvést.

Hermana a Mastného sblíží počítačové hry

Jirka Herman se snaží zlepšit si fyzickou kondici, ale moc se mu to nedaří. S podobným úspěchem se pokouší hrát počítačové hry, na které ho přivedl Šimon. Když zamíří do hospody, aby si trochu odfrkl, dá se tam do řeči s Radkem Mastným. Toho totiž náramně zaujme, když se dozví, že Jirka už taky hraje. Ti dva se úplně ponoří do vášnivé konverzace o oblíbených zbraních a různých strategiích. Milena Pumrová užasle přihlíží a zmateně kroutí hlavou. Ale už byl nejvyšší čas, aby Jirka s Radkem našli nějaké společné téma, pravda?

Že by Jirka našel úlevu v onlinovkách?
Že by Jirka našel úlevu v onlinovkách? | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text