Konečně humorná epizoda ZOO: Něco v blízkosti Alberta páchne. Nebo že by on sám smrděl jako tchoř?

Konečně humorná epizoda ZOO: Něco v blízkosti Alberta páchne. Nebo že by on sám smrděl jako tchoř?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Brázda nehodlá v klukovinách polevit. Marie Roklová už je sice zpět, ale Brázda už ví, že mu v jeho taškařicích bránit nebude, protože ani ona Alberta ráda nemá. Vlastně Alberta nemá v zoo rád nikdo. Rozmazlený chlapec ještě nepochopil, že by se alespoň občas mohl chovat méně nadřazeně a arogantně.

Lubor tak dostal báječný nápad a postříkal Alberta nějakou záhadnou a hodně odporně páchnoucí tekutinou. Přestože to děvčata v infocentru viděla, nijak zasáhnout nechtěla. Albert je jen šikanuje, tak ať smrdí.

Arogantní manažer sice zápach zaregistroval, ale neměl nejmenší tušení, že on je ten tchoř. Hned z toho osočil děvčata, že by to chtělo občas uklidit.

Dalším člověkem, po kterém se Albert „svezl“, byl ošetřovatel Pekař. Tomu doslova řekl, že smrdí a měl by něco dělat se svou osobní hygienou. Pekař je sice klidný člověk, ale i na něj už byla taková drzost moc. Navíc dělá celý den se zvířaty, takže je docela možné, že jsou z něj cítit. To by ovšem neměl být důvod k tomu, aby mu někdo nadával do smraďochů! Zatím jen odešel a nechal Alberta být.

Albert v zoo, zdroj: FTV Prima

Ten dál běhal po parku a každého urážel tím, že smrdí. Když potkal Izy (v roli Tez) začal si s ní domlouvat večerní rande, ale ani ona ten puch nemohla vystát a honem rychle prchala. Vše vyvrcholilo, když se Albert dostavil ve svém vyvoněném saku na konspirační schůzku se starostou a novým sponzorem. Nejenže sponzor pochopil, že jsou to podvodníci, ale Albert se konečně dozvěděl, že smrdí.

A také hned věděl proč. Brázdu zastihl v dobré náladě v kanceláři, a protože už mu došlo, co se celý den dělo, hned si to s ním chtěl vyřídit jako chlap a vrhl se na něj. Bitka byla hlučná a přivolala Marii a Pekaře. Ten měl konečně příležitost Albertovi dát pořádnou ránu. Zaslouženě.

Jediné, co dokázalo poníženému manažerovi trochu vrátit sebevědomí, byla večeře s Izy (v roli Tez). Konečně to vypadá, že jeho namlouvání má trochu úspěch. Děvče je sice jako nedobytná pevnost, ale o to je to pro Alberta víc vzrušující.

Kdyby jen tušil, co se na něj chystá, asi by se sebou nebyl tak spokojený.

Ale Brázdovi to jen tak neprošlo. Albert na něj dokonce povolal policii. Něco přece z jeho kšeftů musí objevit! Jenže kromě složky se starými filmy pro dospělé neměl Lubor ve svých věcech nic, co by ho mohlo kompromitovat a Albert pochopil, že mu někdo musel pomáhat a „uklidit“ před policií jeho soukromé kšeftíky. A to mohla být jen Monika, na kterou se na chodbě vrhl dost násilným způsobem.

Nahrál tak Marii, která vše viděla, a protože je na chodbě kamera, měla konečně něco, co mohla proti svému nepříteli použít. Tentokrát z toho Albert vyvázl s výtkou a snížením osobního ohodnocení. Ale to je první krok k tomu, aby měla důvod se ho zbavit.

Zdroje článku: