Premiérový díl ZOO: Fanda začíná pochybovat o svém zdraví a Raul zachraňuje ryby v zoo

Premiérový díl ZOO: Fanda začíná pochybovat o svém zdraví a Raul zachraňuje ryby v zoo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V zoo začínají umírat ryby a nikdo neví, co s tím. Nakonec se jako nejlepší řešení jeví požádat o pomoc Raula, který ví o rybách úplně všechno. Raul využije problémy v parku k tomu, aby se zbavil dotěrné známé, která by se zřejmě nejraději v jeho chatě u rybníka zabydlela.

Raul bude muset řešit ještě jiný problém. Sidonie konečně vystopovala, kde ho najde a přišla za ním opět s notnou dávkou výčitek. Hlavně ji pořádně dopálilo, že za ním tajně chodí Eda, přestože jasně v rodině přikázala, aby se všichni od jejího rebelujícího bratra drželi dál.

Návštěva v chatce u rybníka nedopadne úplně podle představ hlavy rodiny. Začne pršet, ale vzpurná dáma i přes varování chce odjet. S autem zapadne a vrátí se do chatky obalená bahnem. Nakonec musí pokorně přijmout nabídku přenocování. Pro hádavou Sidonii to není snadné, ale možná právě tento den dopomohl k tomu, že se pomalu uklidnila a začala s Raulem obyčejně komunikovat. Při vzpomínkách na společné dětství se vlastně docela pobavila.

Raul ryby v zoo parku zachránil, a tak alespoň jeden problém Marii odpadl. Snaží se ze všech sil nějakým způsobem pomáhat synovi Vojtovi, který se ještě se smrtí Karly nevypořádal a připomíná ducha, který hledá místo, kam by se před bolestí dokázal ukrýt. Marie má hlavně obavy, aby se znovu nevrátil k drogám, ale jak Marek, tak manžel ji ubezpečují, že Vojta si uvědomuje, že má syna a musí se o něj postarat.

Marie je občas zaměstnaná rodinnými záležitostmi a toho se zase chytil její věčný nepřítel starosta a jeho nohsled Albert. Albert ještě netuší, jakou past na něj „Charlieho ďáblíci“ chystají. Stále se snaží vyštvat z ředitelského postu Marii Roklovou a doufá, že se za věrné služby dočká už brzy dne, kdy si na ředitelskou židli sedne sám. A už přesně ví, co udělá jako první velké rozhodnutí. Zbaví se Brázdy!

Brázda o své budoucnosti moc nepřemýšlí a dokud v zahradě je, hodlá si to s Albertem pěkně užívat. Nikdy se nebavil v práci tak dobře, jako když třeba „náhodou“ prudce otevře dveře a Albert dostane dveřmi do nosu. A Marie je vlastně i za tyto klukoviny ráda, protože neustálý boj se starostou a Albertem ji už unavuje.

Fanda je stále přesvědčený, že viděl Tez dvakrát, a protože věří tomu, co viděl, má jako jediný podezření, že se po zoo pohybuje její dvojnice. Nikdo mu to nevěří a dokonce i Tez se mu vysmívá. Jenže také s vážnou tváří podotýká, že by mohl být Fanda nemocný a trpět poruchou, kdy vidí jednu osobu dvakrát.

Fanda není zrovna moc chytrý, a tak o tom vážně začne přemýšlet. Když potom Charlie posílá do parku další dvojčata, zmatený průvodce už ani neví, čemu má věřit.

Charlie potřebuje, aby jeho děvčata mohla v klidu pracovat a moc se mu nehodí, že by se mu do plánů míchal zvědavý Fanda, který celé dny jen šíří po okolí drby.

Zdroje článku: