Adriana Jastrabana zájem diváků o odchod jeho postavy zaskočil

Adriana Jastrabana zájem diváků o odchod jeho postavy zaskočil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec si ovšem po odchodu z Ulice nevzal dlouhé prázdniny, i když na malou rodinnou dovolenou se chystá, ale hned se připravuje na další projekty. Nejen seriál Ulice mu přinesl popularitu, ale zabodoval i jako Dubček. Toho si zahrál hned dvakrát, ve slovenském filmu Dubček a v českém filmu Havel.

Změna přišla i v rodině

Změna pracovního tempa není to jediné, co je v životě Adriana Jastrabana nové. Je také otcem, a protože manželka ukončila mateřskou dovolenou, musí se zapojit do organizování rodiny. I to byl jeden z důvodů, proč usoudil, že je právě ten správný moment opustit časově velmi náročnou práci v seriálu Ulice.

Bude tak muset vykrývat péči o děti, když manželka nebude k dispozici, což by s natáčením Ulice nebylo úplně snadné už jen proto, že bydlí u letiště a ateliéry Ulice jsou v Hostivaři. Není to tedy úplně blízko a dojíždění bylo časově náročné.

Rozhodně se za kolegy z Ulice rád zastaví na kus řeči

Jak Adrian zmínil, rád se za kolegy zastaví, když bude mít čas anebo pojede kolem. Z některých se stali jeho dobří přátelé a třeba Matyáš Valenta je i kmotrem jeho dcery. Právě kontakt s ním, který už nebude tak častý, mu bude chybět. Jiné je to s Ljubou Krbovou, protože se svojí seriálovou Aničkou se bude potkávat v divadle. Bude tak mít i zprávy, co se na natáčení děje.

Samotné ateliéry, mu chybět nebudou, protože jak tvrdí, své si tam už odbydlel. Jak se ale zmínil, něco postrádat bude:

„Napadlo mě, že mi asi bude chybět místní kuchyně. Naše Oksana nám připravovala východoevropské speciality, které neumím uvařit ani já, ani moje žena.“

Odchod Bedřicha byl takový, aby si herec nechal „zadní vrátka“ pro návrat

Když plánoval odchod Bedřicha, nechtěl být moc radikální, protože je za těch 17 let s postavou hodně spojený. Požádal tedy o odchod postavy takovým způsobem, který by mu mohl někdy v budoucnu umožnit návrat, i když třeba ne úplně „na plný úvaze“, ale třeba jen na skok. Hodně to záleží na tom, jakým směrem by se jeho postava ubírala.

Hlavní postavou v rodině Liškových by měl teď být František, který v seriálové rodině vyrost a dospěl v muže a v otce. Větší prostor by měla dostat i Anička. O Matyášovi Valentovi říká, že je to inteligentní a zkušený herec, který si s větší rolí poradí, když ho bude bavit.

Přestože se Adrianovi po lidech z Ulice už stýská, svého rozhodnutí nelituje a věří, že se může v profesi posunout dál.

Nostalgická vzpomínka

Zdroj článku:
  • TV Nova