Kam se poděla Digi z Ulice?

Kam se poděla Digi z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si na usměvavou kadeřnici Digi? Do Ulice se sice po pauze už jednou vrátila, ale aktuálně v ní už nepůsobí, je totiž maminkou tří dětí. Její postava určitě patřila k těm zajímavějším.

Každý jistě vzpomíná na to, jak se až po uši zamilovala do Marka Stránského, se kterým odjela do Anglie, kde spolu vychovávali svá dvojčátka. Později se do Ulice vrátila jako vdova.

Digi zkoušela vztah s Hermanem, ten jí ale nevyšel 

Když se v roce 2015 herečka Michaela Maurerová do Ulice vrátila po sedmileté pauze, přinesla s sebou i jednu velkou tragédii. V Anglii, kde žila, přišla o svého manžela Marka Stránského, který zemřel na akutní leukémii. Protože v Anglii žili jeden pro druhého, rozhodla se po jeho smrti vrátit do Česka, kde měla přece jen větší podporu svých přátel.

A tady se jí do života přimíchal Tony Benda (herec Ondřej Volejník). Jako její bývalý manžel a dlouholetý kamarád z dětského domova měl pocit, že se teď o Digi musí postarat. Ta o to však nestála, protože si ještě živě pamatovala, do jakých problémů ji Tony v době svého horšího období zatáhl. Přesto mu později dala šanci a on se do jejích dvojčat úplně zamiloval. Jednu dobu dokonce čelil obvinění ze strany Ireny Landové, že holčičky zneužívá. To se ale nakonec vysvětlilo. 

Tony po smrti manžela Digi hodně pomáhal, ale pak poznal Dominiku, Zdroj: TV Nova

Digi se v Coolně potkala s Jirkou Hermanem a začalo to mezi nimi jiskřit. Jirka se snažil být pro Digi dobrým partnerem. Byl však i workoholik a nebyl pořád doma. Také úzká spolupráce s Karlou začala Digi později vadit. Jejich vztah se rozpadl.

Trvalo dlouho, než Tony pochopil, že s Digi to nemá cenu 

Po nevydařeném vztahu s Hermanem se Digi z Ulice i se svými dvojčaty vypařila. Odešla bydlet ke svým známým, aby za svou minulostí udělala tlustou čáru. A taky se potřebovala zbavit Tonyho, který dlouho nemohl pochopit, že ti dva už nikdy nebudou více než dobří přátelé. Tony pak přesunul svou pozornost k barmance Dominice, která ho už nějakou dobu milovala. S ní dodnes v Ulici tvoří krásný pár. 

Zdroj článku:
  • Autorský text