Záporáci v Ulici. Který vadil nejvíce vám?

Záporáci v Ulici. Který vadil nejvíce vám?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice sledujeme v televizi opravdu mnoho let. Za tu dobu jsme poznali obrovské množství postav. Některé jsme si zamilovaly, jiné nás přiváděly k šílenství. Připomeňme si ty nejzápornější postavy.

Každý pořádný seriál má své kladné postavy, které jsou miláčky diváků. Stejně tak ale musí mít taky pořádné záporáky. Pojďme si připomenout ty největší záporáky v Ulici.  

Eliáš  

Eliáš byl manžel Libušky Nekonečné. Na první pohled vypadal jako velký sympaťák, ale byl to obrovský manipulátor, který později začal svou ženu bít a psychicky týrat, dokud ji nepřivedl k alkoholismu.  

Vladimír Kukačka  

Postava Vladimíra Kukačky se pojí s rodinou Farských. Byl jejich přítelem. Po rozchodu Jitky a Oldy si Jitka s Vladimírem Kukačkou začala vztah. Kukačka byl ale psychopat. Jitku začal pronásledovat, a dokonce ji unesl. Od té doby sedí ve vězení.  

Pavel Rímský jako Vladimír Kukačka, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Robert Bláha  

Pokud se bavíme o záporácích z Ulice, nesmíme vynechat Roberta Bláhu. Robert byl prospěchář a intrikář, který lidi kolem sebe jenom využíval. Negativně ovlivnil osud hned několika žen v Ulici. Jeho osud byl ukončen při vážné autonehodě.  

Vuk Čelebič jako Robert Bláha, Zdroj: TV Nova

Luděk Volák  

Luděk je poměrně nová postava a jedná se o manžela Blanky Volákové. I když není tak negativní postavou jako předchozí zmíněné, je také velký manipulátor a své ženě ublížil obrovským způsobem. Dokonce ji znásilnil. Uvidíme, jak se tato postava vyvine dál.  

Alena Holoubková  

Abychom nebyli zaměření pouze na muže, vzpomeňme si také na nějakou negativní ženskou postavu. Ája Holoubková není vyloženě záporná postava. Dnes už ji dokonce máme rádi. Dříve ale byla velmi prospěchářská a spolupracovala s lidmi jako Robert Bláha nebo Radek Mastný. Pro svůj vlastní prospěch byla ochotná použít nejrůznější zbraně. Dokonce i svého budoucího manžela Maria svedla jen kvůli tomu, aby se vyhnula vězení. Nechceme ale postavě Áji Holoubkové křivdit, a proto je třeba zmínit, že zde byla zařazena pouze jako zástupce něžného pohlaví a nejedná se v dnešní době již o zápornou postavu.

Zdroj článku:
  • Autorský text