Půjdou scenáristé v případě Gábiny do extrému a nechají ji zemřít?

Půjdou scenáristé v případě Gábiny do extrému a nechají ji zemřít?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nemoc Gábiny Pumrové je v Ulici bezesporu největší téma a diváci mohou hádat, jak tohle asi skončí. Zkrachuje Gábinino podnikání nebo najde způsob, jak i přes nemoc pokračovat v tom, co tak miluje?

A vyléčí se vůbec? Je dost možné, že v případě Gábiny mohou jít scenáristé klidně do extrému a mohou Gábinu nechat zemřít. Ostatně s postavou Světlany Nyklové nebo s Klárou Peškovou se také nemazali.

Gábina je v procesu léčby 

Ještě nedávno mohli všichni Gábině Pumrové její život závidět. Do Ulice se vrátila z Berlína, kde udělala kariéru. Hezky vymóděná a dokonale upravená se do seriálu znovu vrátila, aby rozšířila svůj butik v Praze. Plánovala, že bude pendlovat mezi Českem a Německem, ale to se přepočítala. Do života jí vstoupila nemoc, kterou jí nikdo nezávidí.

Gábina by teď obětovala cokoliv za to, aby byla zase zdravá. Jenže takovou nabídku jí nikdo bohužel nedal. Namísto toho teď musí rychle srovnávat své priority, aby zachránila své podnikání, lidi, kteří na ní visí, Šimona i svůj holý život. 

Gábina je v procesu léčby a podstoupila operaci, Zdroj: TV Nova

Dějová linka Gábiny Pumrové patří k těm dramatičtějším. Oproti rakovině je i zálet Karly a Jakuba nepodstatný, ačkoliv za něj Karla zaplatí cenu nejvyšší.

Teď je otázkou, kam až chtějí scenáristé v případě Gábiny zajít. Co bude po prázdninách? Budeme se moci těšit na Gábinu, která se uzdravuje a jejíž organismus na léčbu odpovídá? Nebo přijde to nejhorší a Gábina nakonec na rakovinu zemře?

Dějové linky Anety Krejčíkové v Ulici nikdy nebyly nudné 

Seriál Ulice je pro herečku Anetu Krejčíkovou nejspíš ušitý na míru. Když se totiž ohlédneme, nelze než konstatovat, že všechny dějové linky Gábiny Pumrové byly divácky velmi atraktivní. Ať už se jednalo o její zálet s učitelem tělocviku a následné těhotenství nebo o její dějovou linku matky samoživitelky se zlomeným srdcem.

Gábina Pumrová nepochází ze šťastné a milující rodiny. Byla zvyklá, že jsou její rodiče neustále v sobě. O to víc v životě spoléhala sama na sebe. Teď se ale bude muset naučit, jak se opřít o druhé. 

Zdroj článku:
  • Autorský text