Vrátí se Gábina zpět do Německa?

Vrátí se Gábina zpět do Německa?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábině se teď zhroutil celý svět. Doufala v to, že po operaci se rychle zotaví a dožene všechny své resty. Namísto toho jí doktor oznámil smutnou zprávu, a to takovou, že má v těle metastázy a bude potřebovat další léčbu. Gábina v nemocnici podepsala revers a koupila si vodku. Vrátí se Gábina zpět do Německa? 

Vždycky se spoléhala sama na sebe, i proto teď má problém opřít se o druhé 

Gábina Pumrová se v životě neztratila. Naučila se spoléhat sama na sebe a se svou vášní pro módu to dotáhla až na uznávanou a prací zasypanou módní návrhářku. Svůj hektický život milovala, a když se do Ulice po pauze vrátila, zažívala to nejlepší období ve svém životě. V práci to klapalo natolik, že mohla rozšířit svůj módní butik. Šimon neodmlouval a do Česka s ní přijel. Vztahy s její mámou a tátou byly o chlup lepší. Dokonce potkala lásku v podobě Jirky Hermana. Co víc si mohla přát?

Jiří, Gábina a Karla v Coolně, Zdroj: TV Nova

Možná jen o trochu více zdraví. Kvůli hektickému stylu života zapomínala na preventivní gynekologické prohlídky, což se jí stalo osudným. Pomoc lékařů vyhledala až v době, kdy jí nesnesitelné bolesti nedaly spát. V té době se dozvěděla děsivou diagnózu, a to rakovinu. Jenže nic nevypadlo tak černě, jaké je to teď. Lékaři jí slibovali, že jde o banální zákrok, po kterém se rychle zotaví. Jenže nemoc pokročila a Gábině se rozšířila do celého těla. 

Teď řeší dilema, jestli zůstane v Česku nebo se vrátí do Německa

Nejraději by poslala Šimona k tátovi, zamkla se a ve svém bytě se utápěla v žalu a na internetu vyhledávala podobné příběhy lidí, kterým otřesná diagnóza také změnila život. Jenže ani na to Gábina nemá čas. Závisí na ní hodně lidí a vůbec samotná její kariéra. Měla v plánu malovat nové návrhy, které pošle Sabině, ale místo toho musí vyřešit, zda zůstane v Česku nebo se vrátí do Německa.

Gábina je v prekérní situaci. Potřebuje čas na to, aby se dala dohromady. Zároveň se na ni valí práce ze všech směrů a to její psychice neprospívá.

Která varianta pro ni bude lepší? V Česku bude mít rodinu, Jirku, Veroniku i další lidi. V Německu zase bude blíže svým pracovním povinnostem, které nebude muset řešit na dálku. Jenže bude vůbec Gábina schopná po chemoterapii pracovat? To si bude muset dobře rozmyslet. 

Zdroj článku:
  • Autorský text