Ulice: Vanda slušně provětrala Luďkovu kreditní kartu. Kolik z ní stačila utratit? Luděk bude zírat

Ulice: Vanda slušně provětrala Luďkovu kreditní kartu. Kolik z ní stačila utratit? Luděk bude zírat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luděk učí Vandu zodpovědnosti. Aplikuje na ni metodu cukru a biče a skvěle mu to funguje. Ale i Vanda umí. Luděk se kolikrát diví. Divit se znovu bude i Kryštof, co dalšího se od Karly dozvídá. Má toho plnou hlavu. Stejně tak plnou, jako má Adam Jarky. Sledujte 4347. díl.

Adam se nevzdává a Jarku zve do kina. Jarka překvapivě neodmítá a pozvání přijímá. Neví proč, ale Adama nějak nedokáže odmítnout. Adam z toho má velkou radost, ale když se večer podívá na seznamovací aplikaci, zjistí, že Jarka má stále nastavený status volná a hodně ho to zamrzí. Jako 22letý kluk tomu dává velkou váhu. Když se příští den setkávají v Coolně, Adamovi to nedá, Jarce přizná, že by jejich vztah chtěl posunout dál, ale pokud ona to vidí jinak, nemá náladu jít do kina. Omlouvá se a odchází pryč. 

U Marečků doma je hustá a napjatá atmosféra. Věrka netuší pravý důvod, přisuzuje to Kryštofovu nevydařenému rannímu probuzení. Kryštof je protivný a nepříjemný na Karlu, protože řídil celou noc, to jsou alespoň její domněnky. Přepíná se a tráví v autě čím dál tím víc nocí. Bublá v něm vztek a při každé další zmínce o Jakubovi vybuchne.

Karla mu odkrývá další informace týkající se omezení a hlídání jejich rodiny. Prozradí mu také to, že Jakub řekl Věře o jejich románku, ale ta mu nevěří a má ho za psychicky labilního. Věra s Karlou se proto domluvily, že Karla Kryštofovi zablokuje Štěpánkovo číslo, aby se alespoň on nic nedozvěděl. Kryštof už ví také to, že Karla o její nevěře řekla Jirkovi, Dominice a ví to i Bruno. Kryštof se cítí ještě víc ponížený. Kontaktuje Jirku Hermana, aby se dozvěděl další informace. 

Zdroj: TV Nova

Kryštofa ani tak nezajímají detaily Karlina mimomanželského vztahu, ale spíše to, co hrozí Štěpánkovi za sledování jejich rodiny a vyhrožování únosem Vojty. Jirka ho však nepotěší. Může dostat maximálně rok, a to ještě spíše podmínku. Kryštof nechápe, proč ho Karla nevarovala dřív, vždyť Jakub ohrožoval celou jejich rodinu.

Kryštof má spoustu otázek proč. Ptal se Jirky, proč s tím něco neudělal, proč to nechal zajít až sem, proč Štěpánkovi nedal pěstmi najevo, aby Karlu nechal být?

Mára to teď nemá vůbec jednoduché. I přesto se snaží to nevzdávat. Večer se dokonce ke Karle přibližuje, ale zjistí, že nemůže pokračovat a raději odchází pryč z bytu. Tohle bude ještě velký boj s vnitřní hrdostí a sebezapřením. Kryštof bude muset být hodně velkorysý, aby Karle dokázal všechno odpustit a přenést se přes to, co jemu i jejich rodině udělala. Jediné, co naštěstí neví, je, že ho chtěla Karla kvůli Štěpánkovi opustit. Snad alespoň tohle tajemství zůstane nevyřčeno. 

Ludí, jak Vanda Luďka nazývá, se hodně diví, když mu přijde upozornění z banky, že se na kreditní kartě utratilo tolik desítek tisíc. Ptá se Vandy, za co všechno utratila tolik peněz. Ta s dětskou naivitou a roztomilostí sobě vlastní netuší, že dokázala rozházet tolik peněz. Vždyť byla jen na nehtech, kosmetice a koupila si pár hadříků. Však i sám Luděk jí kreditku dával, aby si trochu povyskočila a odreagovala se. Nečekal však, že ho to bude stát 25 tisíc. Vandičku přechází úsměv a přepadají výčitky svědomí. Na kartu chce všechno sama vrátit. Luděk jí však nakonec říká, že to není nutné. S Vandou si pohrává, jak se mu zlíbí. 

Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text