Karla se dnes konečně přizná Márovi! Jaká bude jeho reakce?

Karla se dnes konečně přizná Márovi! Jaká bude jeho reakce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Celé měsíce se Karla snažila utajit svou nevěru. Teď ví, že musí Kryštofovi povědět pravdu dřív, než to za ni udělá psychopat Jakub. Dokáže jí ale manžel odpustit, že ho tak dlouho tahala za nos? Nebo od ní nadobro odejde?

Hořká pravda pro Máru, trestní oznámení pro Jakuba

Karla se duševně připravuje na zásadní přiznání. Konečně nadejde vhodná chvíle, aby Kryštofovi pověděla pravdu. Málem se jí udělá špatně, ale nakonec ze sebe ta nenáviděná slova vysype: „Podvedla jsem tě s Jakubem.“

Mára nestačí zírat. Než se Karla dopracuje k nějakému pokusu o vysvětlení, sebere se a zmizí prakticky na celý den. Telefon nezvedne ani tátovi, jenž potřebuje pomoc kvůli dalšímu průšvihu v práci. Při parkování si poškodil nárazník a nemá peníze, aby škodu nechal opravit. Naštěstí mu půjčí Tony. Když se pak Mára dostaví do Coolny, je jako tělo bez duše a nevnímá okolní svět.

Tony se z něj pokusí dostat, co se stalo, avšak marně. Mára se večer přece jen přesune domů, kde už na něj Karla napjatě čeká. Ani tentokrát jí ale neumožní, aby mu něco vysvětlovala. Nechce slyšet její omluvy, pouze jí oznámí, že na delší čas odejde pryč. Potřebuje si to v sobě srovnat.

Nedlouho poté Karla obdrží SMS od Jakuba, v níž se jí v podstatě vysmívá kvůli dvěma policistům, kteří ji všude provázejí. Vážně věří, že to bude stačit, aby ochránila svou rodinu? Karla přestane váhat, zavolá Jirkovi, a konečně se rozhodne podat na Jakuba oznámení.

Magda dostane dopis od zesnulé mámy

Magda se u Prokopa přimluví, aby Anežku pustil na stáž, a on slíbí, že to ještě zváží. Následně si Magda pozve do kabinetu Žofku. Chce vědět, jestli nemá nějaké problémy. Proč by jinak vyváděla samé vylomeniny a nosila do školy marihuanu? Nic konkrétního z ní ale nedostane.

Později Magdu navštíví paní Koláčková z pečovatelského domu. Zdena si u její mámy nechala dopis určený Magdě. Podle instrukcí měl být předán až za rok, ale kvůli zdravotním komplikacím vlastní matky se Koláčková rozhodla učinit tak už teď. Magda neodolá a přečte si dopis okamžitě. Nad Zdenčinými dojemnými slovy se neubrání slzám. Vezme dopis a vyrazí za Prokopem pro trochu útěchy, ale najde ho shrbeného nad prací a nerudného kvůli Ireně. Ta se totiž o aféře s marihuanou dozvěděla od Duškové, takže měla k dispozici jen samé pokroucené informace. Stáž ve Švýcarsku nekompromisně zatrhne, což mezi Magdou a Prokopem vyvolá další hádku.

Dušková opět všem zavaří, Zdroj: TV Nova

Evžen se natrvalo přesouvá k Blance

Evžen zvažuje, zda by neměl uvolnit domek, který skoro nevyužívá. Patří jeho kamarádovi, který by byl určitě rád, kdyby si ho pronajal někdo, kdo bude mít čas se o něj starat. Rozhodne se tedy, že domek pustí a přestěhuje si věci. Chce natrvalo zůstat u Blanky. 

Adam se nabídne, že Kristýně pomůže s učením. Když budou všichni společně u Blanky, dojde řeč na mladíkovu novou známost. Adam pochopí, že Kristýna si pustila pusu na špacír, a zlobí se na ni. Ona ho ale ujistí, že neprozradila nic konkrétního. Je ovšem jen otázkou času, než Blanka odhalí podrobnosti…

Zdroj článku:
  • Autorský text