Nový nájemník v Ulici? Kdyby se Jirka nastěhoval k Peškovi do baráku, měla by to k němu Magda blízko

Nový nájemník v Ulici? Kdyby se Jirka nastěhoval k Peškovi do baráku, měla by to k němu Magda blízko
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda Veselá už nějaký čas bydlí u Luďka a její bývalá garsonka zatím ještě nemá svého nového nájemníka. Kdo by se do ní mohl přestěhovat? Nedávno jsme tipovali Jirku Hložánka, ale ten se ke stěhování zatím moc nemá. Je to tím, že jeho dějová linka ještě pořádně ani nezačala? Možná! 

Je jasné, že je Jirka Hložánek mezi lidmi velice oblíbený, a tudíž je velmi pravděpodobné, že volby, ke kterým se v Ulici schyluje, vyhraje on. Potom si ale bude muset fofrem najít nové bydlení. Pod jednu střechu se totiž s otcem, který ho neváhá nazvat zrádcem, rozhodně nevleze. Už minule jsme hádali, že po Vandě by se do garsonky mohl nastěhovat právě on. Jen má tedy smůlu, protože nakonec mu tam Vanda nenechala ani zbrusu novou myčku, kterou zaplatil Luděk.

To by mu však nejspíš nevadilo, těch pár talířů totiž umyje i v ruce. A stejně, vzhledem k zahlcenosti prací bude nejspíš obědvat a večeřet z krabiček. Nebo mu večeře bude nosit Magda, která to k němu bude mít blízko? Už před začátkem osmnácté sezóny totiž scenáristé naznačovali, že se spolu Magda a Jirka znovu potkají.  

Péče o Prokopova otce Magdu opravdu vyčerpává. To Mirek by ji určitě nenechal jezdit přes dvě hodiny tam a zpátky mimo město. Jenže Prokop, ten si s gentlemanstvím vůbec netyká. Už v počátku jejich vztahu Magdě naznačil, že nějaké urážení a smutné oči na něj vůbec neplatí. Vždyť ani nepomohlo, když si Magda v souvislosti se Španělskem dupla. I přes hádku tam odjel za svou ex. A to kvůli němu Magda zrušila svatbu.

Magda vyčerpáním ani nevidí. Když už se budou její síly zdát být u konce, napadne ji, že se do problematiky nedostatečné péče o seniory a nemohoucí sama zapojí. A Jirka, ten se jí jako nový mladý starosta bude náramně hodit. Jen aby to nedopadlo tak, že místo dolů k Prokopovi bude utíkat k Jirkovi. U Magdy je ale všechno možné!

Je předčasné Aničku stěhovat, když ani nevíme, co s ní scenáristé zamýšlí. Zdroj: TV Nova

Možná, že by se do garsonky měla nastěhovat Anička

Po tom, co Bedřich Liška zmizel z Ulice, to jde s Aničkou z kopce. Ukázalo se, že jí Bedřich posílal nějaké peníze za společný byt. Ty jí teď ale chybí. Stejně tak přišla o příspěvek za vedoucí pozici v bistru. K tomu se navíc zdražil nájem a Anička, která byla ženou mnoha zájmů, teď pospíchá místo ke kadeřníkovi do drogerie pro levnou barvu na vlasy.

No jen jestli by neměla přemýšlet o tom, že se přestěhuje do menší garsonky po Vandě. Ušetřila by tisíce korun, ale stačil by jí o dost menší prostor? Pravdou je, že teď je Anička převážně sama a většinu svého času tráví v práci nebo venku s Christianem. Vzhledem k finančním problémům by jistě nepohrdla ani další prací, kterou by si mohla přivydělat. V tomto případě by u sebe doma prakticky jen přespávala a k tomu je garsonka více než dostačující. Je však předčasné Aničku stěhovat, když ani nevíme, co s ní scenáristé zamýšlí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text