Dočká se Anička v 18.sezóně Ulice nového chlapa?

Dočká se Anička v 18.sezóně Ulice nového chlapa?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak doposud cloumal osud s Aničkou Liškovou a co čeká na hodnou a starostlivou Aničku Liškovou v 18. sezóně seriálu Ulice? Usměje se na ni konečně štěstí v podobě ideálního muže anebo zase zůstane sama? 

Není snad nikdo, kdo by Aničce Liškové nepřál štěstí. Tato milá žena, by se pro ostatní rozdala, ale sama na své štěstí často zapomíná. Život ji toho přinesl mnohé. Jako mladá zjistila, že nemůže mít děti, což pro ni bylo zničující. Naštěstí ji osud do života příval Bedřicha, spolu s jeho synem Františkem. A do rodiny za nedlouho přibyla ještě Ema, která byla z dětského domova. Po všech možných překážkách se z nich stala krásná šťastná rodina. Ale jak se říká, štěstí je pomíjivé! Vztah Bedřicha a Anči se několikrát dostal na scestí.  Poslední kapkou, kterou Anča už Bedřichovi nedokázala odpustit, bylo nemanželské dítě.  

A tak se rozhodla, že bude sama. A protože je to krásná milá žena, netrvalo dlouho, než se kolem ní začali motat nápadníci. Jenže ne všichni stáli za to. Prvním z nich byl Petr Kaštan, ze kterého se vyklubal těžký hypochondr a Anička brzy zjistila, že tento muž není ten pravý. Pak to chvíli vypadalo, že by se opět mohli dát s Bedřichem dohromady, ale nebylo jim to souzeno.

Každý se nakonec vydal jiným směrem. Bedřich poznal Alici a Anička pana „dokonalého“. Tím měl být sympatický fotograf Šimon. Byl jejím učitelem na lekcích focení.  Slovo dalo slovo a za chvíli tvořili krásný pár. Jenže ani tento vztah netrval dlouho. Šimon dostal pracovní nabídku, která se neodmítá a odletěl do Londýna. Nabídl sice Anči, aby letěla s ním.

 Anička je moc hodná, milá a krásná žena, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ta ale nakonec nedokázala opustit rodinu a zůstala v Praze. A jak už to, tak bývá, vztahy na dálku většinou nefungují. Po čase ji Šimon opustil kvůli své mladé asistentce a Aničce zbyly jen oči pro pláč. A nakonec ji z života odjel i Bedřich, který se odstěhoval za dcerou do Opavy. Takže co se týče mužů, zůstala opuštěná. Jenže Anička se nevzdává!

Jak už jsme psali, je to moc hodná, milá, ale i krásná žena a nepochybně se na scéně brzy objeví další nápadník. Bude to některý ze zákazníků anebo se střetnou náhodou na ulici? Tak jako tak, to nejspíš bude někdo úplně nový. Někdo, koho jsme v Ulici ještě neviděli. Nebo snad máte typ na někoho jiného? Uvidíme!  

Zdroj článku:
  • Autorský text