Ničema Kamil ze ZOO má novou přítelkyni a hraje si na slušňáka

Ničema Kamil ze ZOO má novou přítelkyni a hraje si na slušňáka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kamil, jeden z největších padouchů seriálu ZOO, si našel novou přítelkyni, díky jejíž lásce se kouzelně proměnil. Chce se ženit, ale předtím by si přál získat Viktoriino odpuštění. Ta mu vzhledem k mnoha špatným zkušenostem nevěří ani nos mezi očima.

Kamil se změnil k lepšímu? Nesmysl!

Když Viky na procházce s dětmi náhodou potká svého lstivého exmanžela v doprovodu jiné ženy, tuší, že za tím bude zase nějaká levárna. Kamil se však tváří jako polepšený dobrák, div mu nad hlavou nelétá svatozář. Touží se prý oženit s novou přítelkyní Marikou, ale ještě předtím by rád urovnal všechny staré křivdy z minulosti. Údajně chce mít čistý stůl a s Viktorií se udobřit, jenže to mu jeho bývalá samozřejmě nezbaští. Bylo by hodně divné, kdyby se chtěl usmiřovat zrovna v době, kdy ho chce obvinit státní zástupce.

Denisa Pfauserová jako Marika v seriálu ZOO, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Zamilovaná Marika nedbá varování

Viky se chce s Marikou sejít, aby si s ní o Kamilovi upřímně promluvila. Zjistí tak, že se ti dva seznámili teprve před třemi měsíci. Teď už má zamilovaná dívka v podání Denisy Pfauserové na ruce prstýnek! To je, objektivně vzato, naprosto šílené, ale Marika má pocit, že Kamil je zkrátka ten pravý. Byla si tím jistá už ve chvíli, kdy ho poprvé spatřila. Umí být úžasně romantický. Viktorie se ji snaží varovat, že její exmanžel dokáže perfektně manipulovat s lidmi. Naivní a důvěřivá snoubenka se však přesvědčit nenechá. Věří, že našla spřízněnou duši, a nevidí důvod, proč by si měla na hodného Kamila dávat pozor.

Expartner se zamotá do vlastních lží

Když se Viky přímo od Kamila dozví zcela jinou verzi o seznámení s Marikou, nemá absolutně žádné pochybnosti o tom, že svou novou přítelkyni jen oblbuje a využívá. Divadlo se svatbou není nic jiného než způsob, jak se Kamil pokouší dotlačit Viky k podepsání oboustranně výhodné dohody. Snad by bylo nejlepší papíry rovnou vyhodit, ale Viky se rozhodne předat je právničce. Kdoví, možná se jí to opravdu vyplatí. A co bude dál s Marikou? Vymění ji Kamil při první příležitosti za nějakou další krásku?

Zdroj článku:
  • Autorský text