Netflixová ukázka oblíbeného španělského seriálu nám nejen ukáže, co nás čeká, ale i kdy

Netflixová ukázka oblíbeného španělského seriálu nám nejen ukáže, co nás čeká, ale i kdy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Elita“ je vedle seriálu „Papírový dům“ jedním z nejpopulárnějších hitů španělského trhu na Netflixu. Nyní byl vydán první teaser pro 5. řadu, který oznamuje nadcházející začátek nových epizod. A do té doby zbývá jen pár týdnů.

Známe termín, ale jinak nic

8. dubna 2022 začíná na Netflixu pátá sezóna „Elity“. Odhaluje to upoutávka, kterou poskytovatel právě zveřejnil. Fanouškům tak nezbývá nic jiného, než čekat tři a půl týdne, než se opět vrhnou do hříšného shonu bohatých teenagerů v soukromé škole Las Encinas.

Upoutávka sama o sobě neprozrazuje nic o zápletce, pouze ukazuje obsazení seriálu, které se rozsáhle baví. Ne všechny hlavní postavy ze 4. sezóny jsou však zpět v 5. sezóně. Guzmana (Miguel Bernardeau) a Andera (Aron Piper) minimálně v nadcházející sezóně neuvidíme – i když existuje možnost, že se do série vrátí v pozdějších řadách.

S André Lamogliou a Valentinou Zenereovou již byli přivedeni dva nováčci, o jejich roli však zatím nejsou k dispozici žádné informace.

5. řadou to neskončí

Netflix se zatím zdržel jakéhokoliv naznačení, o čem bude 5. řada. (POZOR: Spoiler). Předpokládáme však, že Armandovu (Andrés Velencoso) smrt nelze ignorovat a že zúčastnění budou jistě konfrontováni s nějakými následky. I po páté řadě se nemusíme připravit na konec, „Elita“ dostane určitě šestou řadu.

Španělsko si užilo díky Netflixu (stejně jako Jižní Korea) obrovský úspěch co se týče seriálů. Díky síle Netflixu se cizojazyčné produkce lehčeji dostanou do celého světa, kde si každý film a seriál najde své diváky.

 

 

Zdroj: