Tento týden v Ulici bylo velkým tématem společné bydlení. Kateřině a Prokopovi se do něj nechtělo

Tento týden v Ulici bylo velkým tématem společné bydlení. Kateřině a Prokopovi se do něj nechtělo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír měl za to, že jakmile se Ingrid odstěhuje do Málkova, nastoupí na její místo Kateřina. V tom se ale spletl. Kateřina zatím stěhování k Lumírovi odložila na neurčito a nepříjemně ho tím překvapila. Podobně drsně zaskočil Prokop Magdu, když jí vyložil svůj názor na manželství i společné bydlení.

Franta se dal dohromady se Skyler

Poté, co se Skyler i s Chrisem vrátila z Krkonoš, měl Franta konečně příležitost povědět jí o rozchodu s Bárou. Jestli čekal, že si Skyler sedne na zadek, velice se mýlil.

V podstatě se mu vysmála a byla naštvaná, že mu to rozhodování trvalo tak dlouho. Kdyby ji miloval, nemusel by se přece nad ničím rozmýšlet! František si však potřeboval být jistý, že to s ním Skyler myslí vážně. Vyznali si lásku a začali spolu zase chodit, což nenadchlo Skyleřina tátu Jeana-Clauda. Ten totiž vyjádřil obavu, že další velká změna bude mít negativní vliv na Chrise.

Kateřina odmítla bydlet u Lumíra – zatím

Kateřina zaskočila Lumíra, když se k němu odmítla nastěhovat bezprostředně po odchodu Ingrid. Jednak by to prý nepůsobilo dobře, jednak se nechtěla vrhat do ničeho po hlavě. Navíc byla zaměstnaná starostmi o dceru Martinu, která se spontánně rozhodla ukončit slibnou kariéru v Itálii a vrátit se do Čech. Ani Vilma nechápala, proč se Kateřina zdráhá bydlet s Lumírem, když jí o to celou dobu šlo. Kateřina Lumíra uklidnila, že ho miluje a časem se nastěhuje, jen zkrátka nechce nic uspěchat.

Prokop odmítl bydlet s Magdou – definitivně

Podobně jako Lumír pocítila potřebu po společném bydlení s přítelem i Magda. Po Mirkově svatbě se zřejmě natolik dojala, že zatoužila po podobném štěstí, ne snad přímo po svatbě, ale aspoň po nějakém důležitém kroku ve vztahu. Potřebovala získat pocit, že to s Prokopem někam směřuje, ale upřímně – vůbec jí to neusnadnil. Prokop pokládá manželství za přežitek a začít s Magdou bydlet nechce, obzvláště ne kvůli tomu, že se to očekává. Vyhovuje mu mít vlastní byt pro případ, že by si chtěl užít trochu klidu.

Vojta dostal štědrou odměnu, ale zase mu byla odebrána

Vojta dostal na vysvědčení trojku z angličtiny, ale jinak měl samé jedničky, a tak Luboš usoudil, že si odměnu zaslouží, třebaže to podle Věrky nebylo výchovné. Dali do obálky pětistovku a do druhé pak celých deset tisíc jako část splátky pro Kryštofa a Karlu. Luboš bohužel obálky vyměnil, takže tu naditou dostal Vojta. S novým pokladem se pochlubil Miloškovi, jenž se chopil šance prodat svou starou konzoli a získat snadno peníze na novou. S Vojtou se nakonec pohádali a Kryštof peníze zabavil.

Příhoda shodou okolností vyústila v další hádku mezi Karlou a Kryštofem, protože se díky ní provalilo staré Kryštofovo tajemství.

Dušková se neovládla. Křičela na manžela u Klímových

Manžel Duškové se rozhodl řešit neshody soudní cestou a vymohl si předběžné opatření, na jehož základě měl mít právo vídat se v určitých dnech s dcerou. Tohle opatření Duškovou natolik rozrušilo, že během cesty k právničce nabourala a musela být ošetřena v nemocnici.

Odtud kontaktovala Ivu a požádala ji, aby přes noc na Žofku dohlédla. Dalšího dne se u Klímových objevil Dušek, naneštěstí právě ve chvíli, kdy tam dorazila i Dušková. Následovala pěkně nepříjemná scéna…

Dušková ztropila scénu u Klímových. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text