Skutečné páry v Ordinaci v růžové zahradě –⁠ Linda Rybová a David Prachař

Skutečné páry v Ordinaci v růžové zahradě –⁠ Linda Rybová a David Prachař
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ordinace v růžové zahradě běžel na televizních obrazovkách téměř 17 let. Ještě neskončil, jen se přesunul na placenou platformu Voyo. Tak obrovský projekt dal pracovní příležitost mnoha hercům, z nichž mnozí tvořili pár v seriálu i ve skutečnosti, třeba Linda Rybová a David Prachař.

Linda Rybová měla v Ordinaci pestrou dějovou linku

Zatímco teď září Linda Rybová spíše v seriálu Ulice, kde řeší své alkoholové eskapády a je až po uši zamilovaná do Evžena Šmída, jednu dobu zářila také v Ordinaci. Na začátku v ní tvořila docela ústřední dějovou linku a zahrát si ji mohla po boku svého skutečného partnera – Davida Prachaře. Párem byli v seriálu i ve skutečnosti. Ví se také, že jak na televizních obrazovkách, tak ve skutečnosti pak řešili nevěru... Pokaždé z trochu jiné optiky.

Linda Rybová, která snad přišla na to, jak zastavit stárnutí, se divákům v Ordinaci představila jako sympatická sestřička Kamila Váchová, kterou podvedl manžel (herec David Prachař). Ten pracoval v autoservisu se svou krásnou asistentkou Danielou. Ta moc dobře věděla, že je Pavel ženatý, měla však žaludek na to odvést ho od rodiny.

Nevěra v soukromí i na place

Linda Rybová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Nevěra se děje dnes a denně a není nikdo, koho by nějakým způsobem v životě neovlivnila. I proto je častým tématem v seriálech. Nevěru museli sehrát také Linda Rybová a David Prachař. Čerpat přitom mohli z jejich aktuální reálné situace.

V době, když točili nevěru v Ordinaci, nevěru sami řešili, ačkoliv z opačného úhlu pohledu. V tomto případě se role obrátily a Linda Rybová nebyla tou podváděnou, nýbrž se ocitla v pozici Daniely, která odvádí otce od rodiny. Tou dobou byla Linda Rybová sama, když se do ní zakoukal David Prachař.

Ten byl ženatý s Danou Batulkovou a měl s ní dvě děti. Dana Batulková rozvod špatně nesla a vztahy mezi ní, bývalým manželem a Lindou Rybovou značně ochladly. O to horší příchuť nevěra měla, že herečka Linda Rybová byla její kamarádkou.

Zdroje článku: