Vzpomínáte na starší dceru Robina Williamse z filmu Táta v sukni? Dnes je herečce 42 let a věnuje se úplně jiným aktivitám

Vzpomínáte na starší dceru Robina Williamse z filmu Táta v sukni? Dnes je herečce 42 let a věnuje se úplně jiným aktivitám
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jistě si vybavíte mladou slečnu, která zazářila v oblíbeném rodinném filmu Táta v sukni. Tento oblíbený snímek pomohl k herecké kariéře snad všem hlavním rolím, které se ve filmu objevily. Jak dnes vypadá a žije Lisa Jakub?

Lisa Jakub byla krásnou mladou slečnou v herecké roli Lydie

Lisa Jakub hrála starší dceru Lydii, která se svým mladším bratrem a malou sestrou (herečkou Mara Wilson) dokázala zahrát dnes již kultovní příběh celého filmu Táta v sukni. To ale nebyla její jediná herecká role, v níž zazářila.

Její první snímek, ve kterém mohla ukázat své herecké schopnosti, byl film Eleni z roku 1985. Následoval známý film Popínavá růže, za nějž byla také nominovaná na ocenění Young Artist Award. Po tomto filmu dostala obsazení roku 1993 ve světoznámém filmu Táta v sukni.

Dnes je herečce 42 let

Od doby natočení filmu Táta v sukni uteklo již téměř 28 let – a od té doby si herečka zahrála ještě v mnoha filmech, televizních filmech či seriálech. Její poslední herecké obsazení však proběhlo v roce 2000 s filmem Double Frame.

Od té doby se herečka již v žádném seriálu ani filmu neobjevila, a nejspíš to tak i zůstane. Herečka Lisa Jakub se totiž rozhodla s hereckou kariérou skončit a užívat si také trochu toho klasického života. Když se totiž člověk pohybuje ve hvězdném životě showbyznysu od dětských let, není možné udržet takový život po celou dobu.

Dnes se již bývalá herečka točení filmů nevěnuje

Dnes se již bývalá herečka pocházející z Kanady, která si prošla krásný herecký život, může věnovat běžným situacím obyčejného života. Věnuje se své rodině a užívá si pocit neznámé osobnosti, i když ji určitě často někdo na chodníku při procházce pozná a osloví.

Věříme, že přesto, že se herečka Lisa Jakub už neobjevuje na plátnech kin, si jistě zasloužila velký obdiv za dětské i pozdější role známých filmů a seriálů.