Zlata Adamovská a Petr Štěpánek: Jejich životy svedla dohromady Ordinace v růžové zahradě

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek: Jejich životy svedla dohromady Ordinace v růžové zahradě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jen málokterému hereckému páru se podařilo vzít se v reálnem životě a ve stejném období i v seriálu. Oba už za sebou měli dvě manželství a alespoň podle Petra Štěpánka jde určitě o jeho poslední manželství v reálu.

Zlata Adamovská (63) byla provdaná za manažéra Vadima Petrova a potom za novináře a politika Radka Johna. Petr Štěpánek (73) byl krátce ženatý s herečkou Reginou Rázlovou a poté strávil 39 let v manželství s Vlastou Janečkovou.

Přestože se Zlata a Petr setkali poprvé hodně mladí, na vzájemnou lásku si museli dlouhá léta počkat a prožit si jiné a někdy i smutné životní zkušenosti. Nakonec je přece jen osud dal dohromady.

Neměli se moc rádi

Když se setkali v roce 1981 při natáčení pohádky O stříbrném a zlatém vajíčku, hráli zamilovaný pár. Realita byla úplně jiná. Zlata považovala Petra za hodně starého, přestože mu bylo jen něco přes třicet let. Byl podle ní namyšlený a moc důležitý, protože hrál v Národním divadle. Štěpánek raději decentně tvrdil, že si vlastně Zlatu ani nepamatuje. Bylo to v době, kdy se po jeho boku vystřídala celá řada hereček. Navíc byl v té době zamilovaný do své životní lásky, režisérky Vlasty Janečkové, se kterou se seznámil při natáčení pohádky Zlatovláska. Žil s ní až do její smrti v roce 2012.

Zlata Adamovská, Zdroj Pavel Gwužď , Nextfoto

Bolestivá zkušenost s nevěrou

Zlata Adamovská považovala za muže svého života Radka Johna. S tím měla syna Petra a dceru Barboru. Zatímco Zlata investovala do vztahu vše, Radek John ho tak intenzivně neprožíval, a nakonec si našel mladší milenku.

Druhý vztah chtěl utajit, ale plány mu překazila automobilová nehoda, kdy v jeho autě novináři zvěčnili dětskou autosedačku.

Právě díky této fotce se Zlata dozvěděla, že má její muž paralelní vztah a další rodinu.

Seriál jim přinesl víc, než čekali

Nikdo se nemůže divit, že od rozvodu v roce 2010 byla zklamaná a žádný muž v jejím životě nebyl. To se změnilo při natáčení Ordinace v růžové zahradě, když se k natáčení přidal Petr Štěpánek. Ten truchlil po manželce a oba je spojila těžká životní situace ve které si poskytovali vzájemnou útěchu.

Z přátelství nakonec vznikla láska. Přestože to nebyla žádná velká romantika, společně už žijí řadu let a občas se potkávají i při natáčení seriálu, který je svedl dohromady.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.blesk.cz