Štěpánek pokouší Karlu. Podlehne mu?

Štěpánek pokouší Karlu. Podlehne mu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čím dál tím častěji se v Ulici objevuje Karla po boku spisovatele Jakuba Štěpánka. Tomu pomáhá se scénářem pro nový kriminální seriál. Už dávno ale nejde jen o profesionální spolupráci. Štěpánek Karlu pokouší, podlehne mu?

Zatímco Mára je plně vytížený prací a rodinou, Karle se naskýtá prostor pro flirt

Když Jirka Herman z Ulice přehodil spisovatele Jakuba Štěpánka (herec Jan Mansfeld) na Karlu jako horký brambor, netušil, že tím může ohrozit její rodinnou pohodu. Ale kdo by to tušil? Karla zpočátku nemohla Štěpánka ani cítit. Ze spolupráce se pokusila vykroutit, když Štěpánek poprvé překročil hranice jejího soukromí. Teď to však vypadá, že se buď její hranice posunuly nebo jednoduše odpadly. Karla se Štěpánkovi otevírá víc a víc, dokonce s ním jela do Kladna, když jí odpadlo školení. Přitom Mára se může péčí o rodinu přetrhnout. Je buď v práci nebo s dětmi. Co se Karly týče, má mnohem více času pro sebe.

Jan Holík alias Jirka Herman, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Štěpánek je Karlou fascinovaný a vůbec mu nepřijde divné s ní flirtovat, a to ani přesto, že se zná kompletně s celou její rodinou. V rámci práce na scénáři oslovil také její tchyni Věru Marečkovou a zpovědi neunikl ani bratr Bruno.

Kdy Karla otevře oči?

Karla už asi zapomněla na to, jak těžké pro ni s Márou bylo otěhotnět. Kustík je pro ně nečekaný zázrak, který přišel v době, když už se smířili s tím, že své dítě mít nebudou. Nejspíš zapomněla i na to, jaké útrapy je s Márou provázely, když chtěli adoptovat Vojtu.

Možná si to nechce připustit, ale zájem Štěpánka ji těší. Gábině ho popsala jako velmi zajímavého člověka. Tím se však pouští na velmi tenký led. Ztracená důvěra se jen těžko získává zpátky. Případnou nevěrou by Karla ohrozila vztah nejen s Márou, nýbrž i se svou tchyní. Za blázna by ji měli i lidé v jejím okolí. Mezi nimi i kámoška Dominika, která nedávno měla podobnou zkušenost, a to jí to Karla vymlouvala.

Kdy Karla už konečně otevře oči a celou záležitost se scénářem ukončí? 

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text