„Armáda mrtvých“ a „Armáda lupičů“ dostane další sequel: „Armáda mrtvých: Lost Vegas“ se dostane na Netflix

„Armáda mrtvých“ a „Armáda lupičů“ dostane další sequel: „Armáda mrtvých: Lost Vegas“ se dostane na Netflix
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každý, kdo očekával v aktuálním spin-offu filmu „Armáda mrtvých“ spoustu nemrtvých, bude „Armádou lupičů“ pravděpodobně zklamán. Ale nebojte se, zombie se brzy vrátí – a to v dalším filmu patřící do řady „Armáda mrtvých: Lost Vegas“.

Návrat zombie

„Více trezorů, méně zombie“ – to jsme mohli číst na prvním plakátu k "Armádě lupičů". A přesto: Mnoho fanoušků samozřejmě doufalo, že se i zde ukáží aspoň na malou chvilku zombíci (anebo dokonce něco stejně šíleného jako zombie-tygr z prvního dílu). Koneckonců se i spin-off odehrává ve stejném světě jako zombie blockbuster, i když o pár let dříve.

„Armáda lupičů“ není hororový snímek, ale loupežný thriller. Krvežíznivá monstra lze alespoň krátce vidět například ve snech Ludwiga Dietera (Matthias Schweighöfer) nebo ve zprávách o zombie epidemii, která právě propuká v USA. Navíc blíže poznáváme charakter Dietera a jak se živil ve světě před apokalypsou. To je sice hezké, ale s „Armádou mrtvých“ to už nemá tolik společného. Zombie budou hrát větší roli až v seriálu „Armáda mrtvých: Lost Vegas“, jenž byl naplánován na rok 2022. A samozřejmě se ještě můžeme těšit na „Army Of The Dead 2“.

Toto bude Lost Vegas

Podobně jako u „Armády mrtvých“ dojde i zde ke shledání se starými přáteli. Rozdíl oproti prequelu celovečerního filmu: „Lost Vegas“ bude animovaná série, ve které se vrací celá řada lovců zombie z hororového filmu Zacka Snydera.

Série, jež je dějově postavena před filmem, pojednává o historii Scotta Warda, kterého hraje Dave Bautista, a jeho kamarádce Marii Cruzové (Ana de la Regueraová), do které se Scott během apokalypsy zamiluje. Také zpět (alespoň jejich hlasy) jsou Ella Purnellová jako Kate Wardová, Omari Hardwick jako Vanderohe a Tig Notaro jako Marianne Peters. Zatím ale není známo, kdy přesně seriál bude k vidění, jisté ale je, že i zde bude na režisérské židli sedět Zack Snyder. Takže se můžeme těšit na typicky sympatický zombie-trash.

 

Zdroj: