Ulice: Martina a Jirka jsou konečně spolu. Takhle by mohly vypadat jejich děti

Ulice: Martina a Jirka jsou konečně spolu. Takhle by mohly vypadat jejich děti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jestli vztah Martiny a Jirky vydrží, není vzhledem ke kreativním scenáristům vůbec jisté, ale když víme, jak dlouho k sobě hledali cestu, přáli bychom jim, aby žili šťastně až navěky. Časem by si mohli pořídit i nějaké to škvrně. Podívejte se, jak by jejich děti vypadaly podle umělé inteligence.

Romantická komedie

Trvalo celou věčnost, než se Jirka Hložánek (Ondřej Havel) a Martina Dubovská (Natálie Holíková) dali dohromady. Už jsme v to skoro ani nedoufali. Závěrečná část jejich nemotorného sbližování připomínala romantickou komedii plnou schválností, bizarních náhod, karambolů a nedorozumění. Naštěstí konečně prolomili nepřízeň osudu a dopřáli si první postelové hrátky, které ale nedopadly úplně podle jejich představ. Martina čekala bouři, ale místo toho dostala jen takovou chabou přeháňku, a tak jí mysl zaplnily další pochybnosti, zda je Jirka opravdu ten pravý. Se svými pocity se svěřila Vilmě Nyklové (Jaroslava Obermaierová), která pro ni od jisté doby plní funkci víly kmotřičky a vždycky ráda přispěje cennou radou a zkušeností. Tentokrát jí doporučí, aby se hned nevzdávala a zkusila to s Jirkou znovu. Co nevyjde napoprvé, může být podruhé docela jiné. A taky že ano!

Jejich poprvé se moc nevyvedlo.
Jejich poprvé se moc nevyvedlo. | Zdroj: TV Nova

Hnědoocí andílci

Druhá postelová scéna Jirky a Martiny byla hotový uragán vášně, z něhož se možná vzpamatovávají ještě teď. Zdá se, že tedy i poslední komplikace vzaly za své a nic nebrání tomu, aby se mezi těmihle dvěma postupně vyvinul pevný, láskyplný vztah. Kdo ví, možná spolu vydrží celá léta, pokud se je scenáristé nerozhodnou zase rozdělit. Jak víme, ničení uličních vztahů je jejich oblíbenou kratochvílí. Zkusme si však dopřát trochu optimismu a zamysleme se nad tím, jaké by to asi bylo, kdyby Jirka a Martina měli nejen společnou budoucnost, ale i jedno nebo dvě děti. Jak by jejich potomci vypadali? Měli by šarmantní úsměv po tátovi a oči po mámě? Nemusíme čekat dlouhé roky, abychom to zjistili. Díky umělé inteligenci si můžeme udělat jasnou představu už teď.

Děti Jirky a Martiny podle AI
Děti Jirky a Martiny podle AI | Zdroj: Zuzana Nová / Midjourney

Vánoční překvapení

Jirku a Martinu teď, stejně jako všechny ostatní obyvatele Ulice, čeká rušné adventní období. Vánoce pro ně budou obzvlášť náročné, protože na uličním náměstíčku proběhnou charitativní trhy a o tamní občerstvení se bude muset postarat právě Martina společně s mámou Kateřinou (Martina Randová) a kamarádkou Vendulou (Anežka Rusevová). Děvčata z hospody a bistra zase jednou spojí síly, aby návštěvníkům trhů nabídla tradiční, chutné, ale určitě i zdravé pokrmy. U Nyklových nicméně neproběhne všechno úplně hladce, zejména zásluhou Vilmy, která se s Martinou pustí do kuchařského souboje. Jak to dopadne a jaké romantické překvapení si Jirka přichystá pro Martinu?

Zdroj článku:
  • Autorský text