V úterní Ulici: Jak moc se Magda musí změnit, aby vyhověla Prokopovi? A Skyler tak trochu zešílela

V úterní Ulici: Jak moc se Magda musí změnit, aby vyhověla Prokopovi? A Skyler tak trochu zešílela
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Že vztahy jsou náročnou disciplínou, o tom se v tomto díle Ulice přesvědčí nejen Magda, nýbrž i opuštěný Franta. Zatímco Magda v obavách čeká, jestli se k ní Prokop vůbec vrátí, Franta oplakává dva rozchody, které následovaly bezprostředně po sobě.

Irena Magdě radí, že má kolem Prokopa lehounce našlapovat

Jak moc se Magda v Prokopovi spletla, to se ukazuje každým dílem. Prokop na vztahy není, a protože to nejspíš dříve nevěděl, vůbec mu nebylo blbé tahat chudáka Magdu od oltáře. Tak hlavně, aby ji neměl Mirek, že? Teď je vedle Mirka jiná spokojená nevěsta a Magda zkoumá, jak se Prokopovi dostat pod kůži. Není to poprvé, co se sbalil a opustil ji.

Ona by ale chtěla, aby byli pár se vším všudy. Trhá jí srdce vidět, že zatímco Radovan Irenu rozmazluje plyšovými medvědy, ona aby z Prokopa romantická gesta páčila na sílu. To Mirek byl jiný formát. Možná by pomohlo, kdyby Prokop přece jen vzal tu práci od Mirka. Teď je u táty a Magda sama na bytě. Ve vztahu je nešťastná. Nedělá nic jiného, než že s Irenou a Otíkem řeší, jestli se k ní Prokop vrátí a jestli se na ni nezlobí. Možná by měla být o něco více ráznější.

Měla by Prokopovi sbalit věci a odstřihnout ho od sebe. Vždyť ji jenom trápí. Jediný, kdo si na vztah hraje, je ona sama. A čím blíže Prokopa chce mít, tím více se jí vzdaluje. Ještě navíc k tomu dostává rady k nezaplacení. Irena jí radí, aby na Prokopa nešla moc zhurta. Raději má kolem něj polehoučku našlapovat. To ale není život, nebo jo? 

Prokop zkoumá, čím to je, že vedle úžasné ženy, jakou je Magda, nemůže fungovat. Že by potřeboval více prostoru? A jak to bude dělat, až budou mít děti? To je taky odstaví na druhou kolej, jak to teď dělá s Magdou? Možná, že se Magda časem od Prokopa dozví, že děti nechce. A možná mu to opět projde. To je ale sobec, co?

Skyler vůbec nepochopila, že je matkou malého kluka

Pokud měl Franta nějaké pochybnosti ohledně rozchodu se Skyler, teď se mu ukážou jako úplně mylné. Vždyť Skyler vůbec nic nepochopila. Vrátila se, aby si u Franty nechala nějaké věci, a tak rovnou po něm i vyjede. Vždyť přece můžou spolu fungovat, ne? Má to ale háček. Podmínkou je, že Franta Skyler nebude vyčítat jejího svobodného ducha a ona si bude lítat všude možně. A aby se jí vyrovnal a vůbec jí imponoval, měl by Franta vzít nabídku na točení filmu, kterou mu Skyler dohodila. Je to prý poslední možnost, jak si vybudovat kariéru.

A Chris? Kdo to je? Jen malý kluk, který svou matku vidí jen zřídka. Jeho opravdovými rodiči jsou spíše Skyleřiny rodiče. Zvláštní a smutné na tom je, že to Skyler nepřijde ani trochu divné. Vidí jen sebe, svou kariéru a úspěch. Franta teď chápe, že tuhle bláznivou ženskou je lepší držet si od těla. Alespoň on Chrisovi vybuduje zázemí, když je to pro Skyler úplně cizí pojem.

Zdroj článku:
  • Autorský text