Televizní soutěž Prostřeno se vysílá již od roku 2010. Známe perličky z natáčení

Televizní soutěž Prostřeno se vysílá již od roku 2010. Známe perličky z natáčení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to k nevíře, ale televizní formát, který má stále dostatek fanoušků, se na obrazovkách televize Prima objevuje již desátý rok. Kuchařská soutěž, která každý týden představuje 5 nových soutěžících, s sebou přinesla i mnohé perličky z natáčení. Pojďte se podívat s námi!

Kdo se stane hostitelem týdne?

Známý pořad, kde lidé bodují svým kulinářským uměním, již mnoho let uvádějí a svými hlasy provázejí manželé Václav Vydra a Jana Boušková. Soutěžící, který je nejlépe hodnocen, vyhrává na konci týdne 25 tisíc korun.

Na plný počet si museli počkat!

Každý ze soutěžících má možnost dát až deset bodů svému soupeři. Na plný počet, tedy 40 bodů, si ale štáb a fanoušci museli počkat skutečně dlouho. Stalo se tak až 13. 9. 2019, kdy si tento bodový zisk poprvé v historii celého pořadu odnesl pan Petr.

Tohle nikdo nevařil

Deset let pořadu – to už je pořádná porce kulinářského umění našeho národa a nespočet receptů. Přesto se zatím nenašel nikdo, kdo by ostatním uvařil koprovku a rajskou omáčku. Myslíte si, že se ještě někdo s těmito typicky českými jídly, která však patří k často nenáviděným, někdo blýskne?

To je lidí!

Přemýšleli jste někdy nad tím, kolik lidí je celkem v bytě soutěžících? Kromě 5 soutěžících je to i režisér, asistent režie, kameramani, technik a produkce – celkem dalších 7 lidí!

Pořad Prostřeno se vysílá každý všední podvečer na Primě. A to již deset let!