Macaulay Culkin je kmotrem dcery Michaela Jacksona. Proč si nezahrál i ve filmu Sám doma 3?

Macaulay Culkin je kmotrem dcery Michaela Jacksona. Proč si nezahrál i ve filmu Sám doma 3?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I když mu zanedlouho bude 40, stále jej mnozí z nás vidí v roli malého Kevina z filmů Sám doma. Také tyto snímky nemohou u vás doma přes vánoční čas chybět? Pojďte se podívat, co o slavném herci dosud nevíte.

Kmotrem dcery krále popu

I když se stále spousta lidí snaží přiživit se na zašlé slávě zesnulého krále popu, Macaulay Culkin se nebojí a pokaždé nahlas brání svého dřívějšího kamaráda. Jako dítě se dokonce objevil v jeho známém klipu k písni Black or White. A zůstali přáteli až do zpěvákovy smrti. Culkin se dokonce stal kmotrem zpěvákovy dcery Paris Jackson. Dokonce v roce 2005 svědčil u soudu na obranu slavného zpěváka, po jehož odchodu nastala doslova senzace a boj o to, aby jej co nejvíce očernili.

Sám doma 3 točit nechtěl

Po obrovském úspěchu filmů s malým Kevinem McCallisterem, který se oddělí od své rodiny a prožívá neskutečná dobrodružství, byl samozřejmě jeho herecký představitel osloven i s nabídkou, aby hrál v tenkrát připravovaném filmu Sám doma 3. Ten ale filmovou roli tenkrát odmítl se slovy, že již vyrostl, a že proto nespatřoval nic, čím by nový snímek mohl obohatit. Hlavní postavu si tak ve filmu z roku 1997 zahrál Alex D. Linz.

Perlička na závěr: hotel Plaza musel odstranit svůj koberec, aby se tam mohl Kevin v jedné ze scén pořádně sklouznout. Majitel hotelu, Donald Trump, už poté koberec na původní místo nevrátil, protože se mu scéna z filmu velmi zalíbila.