KVÍZ: Superlov je podle moderátora jeden z nejvtipnějších pořadů. Ukažte, jak byste si v něm vedli

KVÍZ: Superlov je podle moderátora jeden z nejvtipnějších pořadů. Ukažte, jak byste si v něm vedli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O humor v Superlovu nikdy nebyla nouze a v nové řadě si ho diváci mají užít údajně ještě víc, určitě také přičiněním vtipného moderátora Ondřeje Sokola. Ten by se prý nikdy nechtěl stát soutěžícím ze strachu, že už by pak nemohl moderovat. Vám ale nic nebrání zkusit si náš kvíz.

Na obrazovky TV Nova opět zavítal Superlov a hned zkraje přináší pořádnou porci zábavy. Moderátor Ondřej Sokol ho ostatně považuje za jeden z vůbec nejvtipnějších pořadů. Jak sám řekl v rozhovoru pro TV Nova, natáčení si ohromně užívá. „Mám to jako takový výlet. S těmi diváky, arénou a převrácenými pravidly je to fakt skvělé.“ S úsměvem dodal, že si ve studiu vždycky připadá, jako by měl za sebou celý školní rok a právě se ocitl na zasloužené besídce.

Podobně jako on to vnímá všech pět lovců, kteří se ve studiu setkávají v plném počtu – na rozdíl od klasické formy televizní soutěže Na lovu, kdy pouze jeden lovec zápolí se čtyřmi soutěžícími. Právě to, že se u Superlovu scházejí všichni společně, považuje Belladonna za velké plus pro zlepšení celkové atmosféry. Hned je pak veseleji!

„Já bych nešel soutěžit, protože v tu chvíli by to moderoval někdo jiný. Znáš to, v Čechách, prostě jednou to moderuje někdo jiný, hned to moderuje napořád. Já nebudu soutěžit,“ kroutil Ondřej Sokol vehementně hlavou. Vy byste si s námi ale zasoutěžit mohli, alespoň nanečisto díky našemu zábavnému kvízu.

Podařilo se vám uspět tam, kde i lovci pohořeli, a správně odpovědět na všechny otázky? Doufáme, že vás kvíz pobavil, ať už ve výsledku dopadl jakkoli, a že si třeba rádi vyzkoušíte další podobné kvízy.

Zdroj článku: