ZOO: Adam zabodoval! Čím si získal Eduarda Novotného?

ZOO: Adam zabodoval! Čím si získal Eduarda Novotného?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam stále víc a víc ukazuje, že je pro Aničku opravdu ideální volba. Nyní se mu podařilo stoupnout v očích jejího táty, Eduarda Novotného. Jakým činem si získal jeho obdiv?

Adam Hruška si získal srdce zejména ženské části diváků seriálu ZOO prakticky již od jeho první scény. Charismatický a vyrýsovaný krasavec působí zkrátka jako člověk, v jehož náručí by chtěla skončit nejedna z žen.

To se nakonec podaří jen jedné – a tou je Anička Novotná. Cesta do Adamovy duše a k jeho srdci byla sice strastiplná, nyní to však vypadá, že jsou oba spokojení, a jejich láska může konečně vzkvétat.

O tom, že je Adam opravdu po všech stránkách chlap na svém místě, se pak Anička i její blízcí mají možnost neustále přesvědčovat prostřednictvím jeho chování a činů.

Jedním z posledních projevů Adamových ctností se ukázalo řešení situace okolo Aniččina strýce Raula. Ten své neteři jednoho dne zavolá s tím, že se zranil a potřebuje pomoc. Adam nehodlá nic nechat náhodě, a oba tak okamžitě vyráží směrem k rybářské chatě, kde Raul bydlí.

Když dorazí na místo, strýček už leží na zemi a vypadá, že na podněty zvenčí nijak nereaguje. Na noze má nepěknou ránu, a tak se Anička s Adamem rozhodnou okamžitě zavolat záchranku. Ta přijíždí a strýčka si nakonec odváží.

Mladý pár netuší, jak celá situace dopadne, a čeká tak v chatě na telefon od Raula z nemocnice. Ten nakonec skutečně zavolá a potvrdí, že bude v pořádku, nicméně musí zůstat do druhého dne v nemocnici na pozorování.

To by samo o sobě ničemu nevadilo, kdyby neměl naplánovaný rybářský kroužek, který bez přerušení provozuje již celou řadu let. Někdo tak musí jeho pozici vedoucího na jeden den zastat.

Aničku napadne kontaktovat otce Eduarda, který je sám poměrně vášnivým rybářem, ten ale bohužel nemá čas. S řešením tak přichází opět Adam, který Sid navrhne, že by si děti v kroužku pro jeden den vzali na starost oni dva. Anča je poněkud zaskočena, na druhou stranu se jí nechce přerušovat několikaletou sérii kurzů, kterou si strejda Raul dosud zvládal držet, a s nápadem tak souhlasí.

Šimon Bílina, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Nakonec se ukáže, že Adam to s dětmi skutečně umí. Nejenže s mladými rybáři absolvuje vyčerpávající rozcvičku, ale zvládá také řešit problémy u rybníka. Naprostým vrcholem jeho umu je pak skutečnost, že se mu na prut podaří chytit samotného Velkého Vezíra – legendárního sumce, který brázdí místní vody.

Když se pak na konci kurzu do chatky dostaví i Eduard a dozví se o Adamově úlovku, nestíhá žasnout. Velký Vezír se totiž podle něj nenechá chytit jen tak někým, a je to právě samotná ryba, která si v tomto ohledu vybere rybáře, který bude poctěn jejím přemožením. Tím, že si Vezír zvolil právě Adama, se tak ukázalo, že se jedná opravdu o člověka s dobrým srdcem a čistými úmysly.

Adam je polichocen a Anička je pyšná, že na otce zapůsobil. Zbývá tak už jen jediné – přesvědčit o Adamových přednostech také babičku Sidonii, která o něm stále ještě pochybuje. A na to bohužel obdivuhodný rybářský výkon jen tak stačit nebude...

Zdroj článku:
  • autorský text