KVÍZ: Na lovu – Belladonna byla v AZ-kvízu a teď zkritizovala vlastní výkon. Zkuste ji překonat v našem kvízu

KVÍZ: Na lovu – Belladonna byla v AZ-kvízu a teď zkritizovala vlastní výkon. Zkuste ji překonat v našem kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S věkem člověk nabírá zkušenosti a další znalosti, bude to zřejmě také případ Viktorie Mertové alias Belladonny, která před šesti lety soutěžila v AZ-kvízu. Dnes by si tam asi vedla lépe, ačkoli i v Na lovu se občas dopouští chyb. V našem kvízu budete mít šanci pokořit otázky, jež jí daly zabrat.

Na začátku února tohoto roku se amerikanistka a politoložka Viktorie Mertová, kterou diváci TV Nova znají jako Belladonnu z populárních pořadů Na lovu a Superlov, objevila v Refresheru. V tamním rozhovoru se rozpovídala mj. o původu své přezdívky, již si vymyslela sama, a také o tom, že původně se vlastně do soutěže Na lovu hlásila jako běžná soutěžící. Byla ale natolik úspěšná, že jí nabídli pozici lovkyně.

V roli soutěžící se ovšem Viktorie Mertová účastnila neméně oblíbeného AZ-kvízu, a to už před nějakými šesti lety. V prosinci se právě její výstup vysílal v televizi znovu a lidé se prý hrozně divili, co tam jako lovkyně z Na lovu vlastně dělá. Pravděpodobně jim nedošlo, že se jednalo o reprízu. Když se sama na sebe zpětně podívala, musela uznat, že jí to tenkrát vůbec nešlo. I teď ve spěchu a stresu občas chybuje u otázek, které by za normálních okolností hravě zodpověděla. Osudnými se jí staly např. ty, jež najdete v našem kvízu. Budete při jejich řešení úspěšnější než ona?

Doufáme, že se vám náš kvíz líbil, a pokud jste se podobně jako Belladonna dopustili nějaké chybičky, nezoufejte. Můžete vyzkoušet i naše další kvízy, v nichž si určitě povedete zase o něco lépe.

Zdroj článku: