Marek a Vojta hledají novou zpěvačku. Kdo zazáří v ZOO jako Lady Y?

Marek a Vojta hledají novou zpěvačku. Kdo zazáří v ZOO jako Lady Y?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Spousta hostů chodila večer do baru jen proto, aby si poslechla Lady X. Nebo aby se pokochali jejím půvabným zevnějškem. Když teď ale Viky zvedla kotvy a odletěla s Petrem do Lucemburku, nezbývá nic jiného, než rychle najít obstojnou náhradu. Kdo se chopí mikrofonu jako tajemná Lady Y?

Zrození Lady Y! Zaskočí za Viky znovu Adélka?

Mařenka své nejlepší kamarádce Viky vždycky přál, aby jí to se soudcem vyšlo. I když to znamená, že teď – po odjezdu Lady X do Lucemburku – nemá bar žádný atraktivní program, který by přitáhl více hostů. Stoly tak po večerech zejí prázdnotou, na což si Marek postěžuje Aničce a Adamovi. V žertu jim pohrozí, že je bude muset při večeři trochu natáhnout, jestli má něco vydělat.

Marek a Vojta hledají novou pěveckou hvězdu. Zdroj: FTV Prima

Později si Marek vezme na mušku Adélku a pokusí se ji přemluvit, aby vzala uvolněné místo zpěvačky. Koneckonců už v baru jednou zpívala, vzpomínáte? Ona sice chápe a uznává, že bez lákavého programu postrádá podnik zákazníky a tržby klesají proklatě nízko, zároveň se však nepovažuje za typ holky, na kterou se chlapi chodí koukat. Označuje se za obyčejnou, což připadá směšné Markovi i Vojtovi. Byla snad Viky neobyčejná? No, rozhodně byla sexy a uměla to představení prodat. Podle Marka jde hlavně o zpěv, ale Vojta namítne, že to bohužel není pravda. Mnozí z přihlížejících slintalů, jak jim říká, vůbec neposlouchali, co Lady X zpívala. Prostě jen hltali očima nádhernou ženskou. Pravda, jenže Viky už tady zkrátka není. A jestli Marek s Vojtou urychleně něco nevymyslí, možná dokonce brzy zkrachují.

Adélka se nechá obměkčit, ovšem pouze pro jeden večer. Nemá ambice stát se hvězdou a dlouhodobě by se v kůži žhavé a tajemné zpěvačky necítila dobře. Marek slíbí, že bude nadále usilovně shánět vhodnou náhradu, přesto chce rovnou napsat na sociální sítě, že Lady X se vrací. Adélka zkrotí jeho nadšení, že by neměl přehánět, ať nejsou posluchači zklamaní. Marek tedy navrhne jinou věc – napíše tam Lady Y!

Změna obsazení! V roli vášnivé Lady Y vystoupí Sid

Adélka se v elegantních třpytivých šatech, se zrzavou parukou a v masce moc pohodlně necítí, ale Marek ji ujistí, že jí to náramně sluší. Když se dívka chystá na pódium, zazvoní jí telefon. Volá její bratr Milan, že mámu odvezli do nemocnice.

Adélka neváhá a mizí z baru, takže Markovi zůstane pod rukama kritická situace, kterou potřebuje nějak zachránit. Zrak mu padne na Aničku. Požádá ji o pomoc, protože spousta hostů přišla jenom kvůli Lady Y a on teď žádnou nemá.

Sid se zdráhá, ale nakonec ustoupí citovému vydírání. Adam jí navíc složí kompliment, že krásně zpívá. Snad se za ni ve výsledku nebude spíš stydět. Anička se převlékne a předvede improvizovanou, ale povedenou show. Marek by jí rád nabídl pravidelnou práci, pokud to Adamovi nebude vadit. Ten vidí, jak je skvělá a že ji to baví, proč by tedy měl něco namítat? Všeobecnou radost z úspěchu vzápětí přeruší příchod policisty a tragická zpráva, kterou má pro Vojtu…

Nebýt Aničky, Marek by snad musel zazpívat sám. Zdroj: FTV Prima
Zdroj článku:
  • Autorský text