Pátek v Ulici: Evin úspěšný prodej, Milošova vydařená lest a napětí ve školním kabinetě

Pátek v Ulici: Evin úspěšný prodej, Milošova vydařená lest a napětí ve školním kabinetě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír se pro Evu stane učiněnou spásou, když jí zavolá se zájmem o doplňky stravy. Miloš přiměje Františka, aby mu pomohl získat od manželky něco na andropauzu. Uvrtá ho přitom do menšího trapasu. Ve škole to začne vřít, když si Otík a Soňa vjedou do vlasů.

Evě se konečně blýská na lepší časy

Evin zoufalý boj s neúspěšným prodejem pokračuje i v pátečním díle. Zdá se však, že právě tento den by mohl přinést obrat k lepšímu. Anička se nejdřív pokusí Evu potěšit tím, že jí dohodí zákaznici z azylového domu. Dotyčná prý potřebuje něco na posílení imunity. Ukáže se však, že si o doplněk neřekla sama. Anička jí ho mínila dát jako dárek. Přece ale nemůže Evu zachraňovat tím, že bude všem kolegyním z domova kupovat takové dárky.

Bude mít Eva s prodejem větší štěstí?
Bude mít Eva s prodejem větší štěstí? | Zdroj: TV Nova

Naštěstí se vzápětí objeví skutečná příležitost – Lumír zavolá s prosbou o přípravky pro mámu i pro sebe. Nadšená paní Knoblochová si s ním domluví schůzku a přiřítí se do bistra s novým elánem. Vendula ji potěší zprávou, že by si také ráda koupila něco omlazovacího, pro celkovou regeneraci. Na konci dne se tak Eva konečně může pochlubit prvním pořádným výdělkem. Se zájmem o koupi doplňku za ní přiběhne dokonce i Mário. Ona si tak uvědomí, co vlastně celou dobu dělala špatně. Nabízela produkty hromadně. To byla chyba, protože nikdo koneckonců nechce o svých zdravotních problémech mluvit před svědky. Odteď musí Eva nabízet zboží každému zvlášť. Snad je to příslib úspěšnějších zítřků.

František pomůže Milošovi – tak trochu nedobrovolně

Miloš vymýšlí samé bláznivé nápady ve snaze nenápadně objednat od manželky něco na andropauzu. Raději by se jí přiznal k nevěře než k tomu, že bojuje s neodvratným stářím. Vítek ho ale zklame ujištěním, že by to Eva prokoukla, kdyby si pro Miloše něco objednal na své jméno.

Na tohle se musí odjinud – třeba přes chytrého Františka. Miloš ho předhodí Evě a doufá, že mladík vymyslí obstojnou výmluvu pro nákup přípravků na andropauzu. Rozpačitý Franta v poslední chvíli přijde s vysvětlením, že to chce pro tátu jednoho spolužáka, který se příliš stydí, než aby si produkt koupil sám. Eva se nechá obalamutit, ale František není rád, že ho Miloš takhle využil. Teď už jen zbývá vyřešit, kam pilulky schovat, aby je Eva náhodou neobjevila.

U Vítka Miloš pomoc nenajde.
U Vítka Miloš pomoc nenajde. | Zdroj: TV Nova

Otík a Soňa se do sebe pustí kvůli tělocviku

Eddie by rád více využil běžeckou dráhu a Soňa se mu zmíní, že chce uspořádat závody k jejímu otevření. Ota je otrávený z přehnané iniciativy nové kolegyně. Když se doslechne, že studenti kvůli jejím hodinám tělocviku nechodí na doučování, pochopitelně ho to ještě víc rozčílí. Kluci ze třídy mu začnou žalovat, že Soňa na studenty řve, valí jim do hlavy motivační nesmysly a je tak přísná, že dva z nich při cvičení úplně odrovnala. Navíc měří výsledky i v ročnících, kde to vůbec neměla dělat. Soňa samozřejmě všechno popře s tím, že jí osobně si nikdo nestěžoval. S Otou se dostane do sporu kvůli celkovému přístupu ke sportu a později o tom informuje Magdu. Nezapomene jí říct, že Ota je vůči studentům příliš důvěřivý a že ji zkrátka nesnáší, proto se staví proti ní.

Zdroj článku:
  • Autorský text