Diskuze

Vzpomínáte na osudového muže Gábiny Pumrové, Hynka Urbana?

Hynek Urban v podání herce Romana Vojtka je bezesporu osudovým mužem Gábiny Pumrové a to i přesto, že ti dva spolu už dávno netvoří zamilovaný pár. Cesty obou se rozešly z toho důvodu, že si přestali rozumět. Především Gábina se ve vztahu s Hynkem cítila frustrovaně a podvedla ho se studentem Vaškem. 
Zpět na celý článek

Hynek Urban v podání herce Romana Vojtka je bezesporu osudovým mužem Gábiny Pumrové a to i přesto, že ti dva spolu už dávno netvoří zamilovaný pár. Cesty obou se rozešly z toho důvodu, že si přestali rozumět. Především Gábina se ve vztahu s Hynkem cítila frustrovaně a podvedla ho se studentem Vaškem. 
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Survivor 2025: Pája nemá u Fénixů nárok na jídlo a Ivanka je pro kmen zrádkyní
08.04.2025

Survivor 2025: Pája nemá u Fénixů nárok na jídlo a Ivanka je pro kmen zrádkyní

Pája po příchodu k Fénixům čelí nedůvěře a podezření z možné sabotáže v soubojích. Kmen ho nechce živit! Kritice je podrobena také Ivanka za svůj...

Zítra v ZOO: Chůva Gábina zabodovala. Ale Marek trpí víc než kdy dřív
15.04.2025

Zítra v ZOO: Chůva Gábina zabodovala. Ale Marek trpí víc než kdy dřív

Chůva se už u kluků zabydlela a všímá si, že mají trápení. Hlavně Marek je úplně na dně. Do ZOO se vrací Michalova sestřenice Veronika, ale nakonec...

Zítra v Ulici: V úterý Pavlína pozve Blanku na schůzku a Soňa zase Klímovy na kobereček
21.04.2025

Zítra v Ulici: V úterý Pavlína pozve Blanku na schůzku a Soňa zase Klímovy na kobereček

Pavlína je na nemocenské, ale během vycházky si domluví sraz s Blankou, aby jí řekla, jak moc ji mrzí současná situace na komoře. Dokonce se pokusí...

Výměna manželek: Anastázie vzpomíná na pobyt v Rumunsku. Kamery všechno neukázaly
14.02.2025

Výměna manželek: Anastázie vzpomíná na pobyt v Rumunsku. Kamery všechno neukázaly

Podle diváků byla poslední Výměna manželek konečně o normálních lidech. Bylo zajímavé sledovat, jak rozdílný životní styl má zemědělská rodina. Bez...

Zítra v ZOO: Hanka není spokojená s kvalitou masa a Alice zase nechápe, že Adam nevidí, jak se Sid mění
19.02.2025

Zítra v ZOO: Hanka není spokojená s kvalitou masa a Alice zase nechápe, že Adam nevidí, jak se Sid mění

Adam dostal další zdravou svačinku. Ani celozrnné pečivo mu Sid nedovolila. Musí se stravovat podle těch správných trendů. Alice jen přihlíží, jak...

Retro reklamy, které by dnes neprošly. V 90. letech jsme je milovali, teď by je zakázali
30.03.2025

Retro reklamy, které by dnes neprošly. V 90. letech jsme je milovali, teď by je zakázali

V 90. letech minulého století se na českých televizních obrazovkách objevovaly reklamy, které měly mnoho příznivců. Z dnešního pohledu by mnohé z...

Survivor 2025: Kmenová rada přinesla zásadní zvrat, Pája může plánovat pomstu
02.04.2025

Survivor 2025: Kmenová rada přinesla zásadní zvrat, Pája může plánovat pomstu

Kmen Krotitelů čelí stále většímu vyčerpání, což se projevuje i na náladě. Deštivé noci ještě více beznaděj prohlubují. Fénixové si užívají po dvou...

Stav tohoto herce se bohužel velmi zhoršil. Se svou rodinou dávno není a už ji opustil
14.05.2025

Stav tohoto herce se bohužel velmi zhoršil. Se svou rodinou dávno není a už ji opustil

Bruce Willis nedávno oslavil 70. narozeniny. Žádná velká oslava se však nekonala. Herec totiž trpí frontotemporální demencí a boj s touto...

Krásná profesorka z Ulice opět terčem posměchu kvůli módě
09.05.2025

Krásná profesorka z Ulice opět terčem posměchu kvůli módě

Móda je v Ulici nevyčerpatelným zdrojem posměšků a kritiky pro diváky, kteří se baví pohledem na příšerně oblečené postavy, případně nad nimi...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Diskutujte

Nejnovější diskutované