Země ztracených: Šílená komedie s Willem Ferrellem pobaví celou rodinu

Země ztracených: Šílená komedie s Willem Ferrellem pobaví celou rodinu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Will Ferrell je jednoznačně jedním z nejzábavnějších žijících komiků. Jeho chaotické chování a legrační charakter dodávají filmům, ve kterých hraje, hodně humoru. „Země ztracených“ není výjimkou.

Bláznivá parodie klasických dobrodružných filmů

Dobrodružné filmy jsou odjakživa možností zažít fantastické cesty do magických a neznámých zemí. Jules Verne se jako jeden z prvních vydal do fantasmagorických světů, kdo by třeba neznal jeho legendární cestu do středu země.

Stejně jako každý jiný žánr, potřebují i dobrodružné filmy vlastní parodii. A o tu se postaral režisér Brad Silberling ve svém filmu „Země ztracených“. Pro tento snímek zkombinoval části ze slavných trháků a příběhů, jako například „Planeta opic“, „Jurský park“ a „Cesta do středu země“. A aby to byla dokonalá parodie, opepřil známé příběhy pořádnou porcí humoru. Výsledkem je skvělá komedie s Willem Ferrellem v hlavní roli.

Boj s dinosaury a primát jako nejlepší kámoš

Kvůli záhadnému viru se dostanou doktor Rick Marshall (Ferrell), Holly Cantrell (Anna Friel) a Will Stanton (Danny R. McBride) na planetu v paralelním vesmíru, na které stále velí dinosauři. Během cesty se zde dokáží spřátelit s primátem Cha-Ka.

Společně zažijí několik zábavných, ale i nebezpečných dobrodružství, mezi které patří i spolupráce se zuřivým Tyrannosaurem Rexem.

Stejně jako většina komedií má i tahle velmi rozdvojené kritiky. Humor je vždy individuální, někdo ocenil filmovou frašku pěti hvězdičkami, někdo ji označil odpadem. No, udělejte si názor sami.

Film Země ztracených vysílá 01. 10. ve 20:00 Nova Cinema.