Vtipné historky ze života Jima Carreyho. Kdy měl na sobě poprvé žlutý oblek z Masky?

Vtipné historky ze života Jima Carreyho. Kdy měl na sobě poprvé žlutý oblek z Masky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bláznivé obličeje, neskutečné herecké výkony a nekonečná invence – tímto se vyznačuje herecký rejstřík jednoho z nejoblíbenějších amerických herců současnosti. Dnes se podíváme na některé legrační historky z jeho života.

Nosil v kapse vlastnoručně vypsaný šek

Jim Carrey se narodil před 58 lety v kanadském Ontariu. Až před několika lety dostal konečně i americké občanství. Už od malička si herec přál stát se slavnou hvězdou. Sám sobě dokonce jako motivaci vypsal šek na neuvěřitelných 10 miliónů dolarů. Jako den splatnosti šeku označil Den díkuvzdání v roce 1995. Po mnoho let nosil šek v peněžence, aby se v roce 1994 dozvěděl, že jeho gáže za film Blbý a blbější bude právě 10 milionů dolarů.

Tahle značka mu trochu zamotává život

Nebyl by to věčně vtipný a nápaditý Carrey, aby svým humorem neokořenil i osobní život. Na svého Harleye si proto nechal registrovat poznávací značku s nápisem „Bez označení.“ Ale trochu mu to zašmodrchalo život – na jeho adresu teď chodí desítky pokut za přestupky, které vůbec neudělal. Bohužel dochází k záměně a posílají mu pokuty za případ, kdy bylo penalizováno vozidlo „bez označení.“ Jakékoliv.

To je úlet!

Když Forman natáčel s Jimem Muže na Měsíci, do role své postavy se herec naprosto převtělil. Dokonce si na produkci vyžádal dva karavany. Jeden pro Andyho, kterého hrál, a druhý po jeho alter-ego Tonyho, za kterého se Andy s oblibou vydával. Na place jej pak museli oslovovat Andy.

Asi vás nepřekvapí, že Carrey si roli skutečně prožil. Jednou se dožadoval lékařského ošetření, protože mu z nosu tekla krev. Na dotaz, kdo mu to způsobil odpověděl stroze: „Tony.“ Napadl tedy sám sebe.

Jim Carrey se nejvíce proslavil ve snímku Maska. Oblek žluté barvy, který jako Maska nosí, přitom oblékal již během svých začátků, kdy vystupoval jako stand-up komik.