Lorelai Gilmorová a její muži: Od dokonalých partnerů až po absolutní pohromu

Lorelai Gilmorová a její muži: Od dokonalých partnerů až po absolutní pohromu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lorelai Gilmore si při hledání ideálního muže zažila mnohé. Možná za to mohlo trošku i to, že sama přesně nevěděla, co hledá. Koho z jejích protějšků bychom brali všema deseti a kdo byl naprosto příšerný?

Nedá se říct, že by Lorelai neměla vkus na muže, minimálně co se vzhledu týče. Nicméně než našla toho pravého, docela jí to dalo zabrat. Samozřejmě je na vině i její nedořešená minulost s Roryiným otcem, stejně tak jako to, že občas na poslední chvíli zpanikařila a místo toho, aby udělala to, co je pro ni správné, nechala se unést a provedla pěknou hloupost.

 

Christopher Hayden

Roryin otec, Lorelaina velká láska a zároveň prokletí. Ačkoliv těhotnou Lorelai opustil a na výchově dcery se moc nepodílel, ona k němu stále cítí pouto. Úžasně to mezi nimi jiskřilo, ale Christopher se zjevoval a mizel, jak se mu to zrovna hodilo a rozhodně na něj nebyl spoleh. Objevil se obvykle zrovna když si Lorelai konečně dala život do pořádku, všechno rozbil a pak zase odešel. Je sice sexy, ale takhle teda ne!

 

Jason Stiles

Divný a upřímný. Tak by se dala shrnout jeho povaha. S Loreali sice tvořili výborné komické duo, ale jinak se k sobě moc nehodili. Dva příklady mluví za vše: Lorelai ráda jedla mezi lidmi, zatímco on preferoval večeři v soukromí. On nesnesl s někým sdílet postel, Lorelai se ráda tulila. A korunku tomu nasadil spor s jejím otcem Richardem. Tohle prostě nemohlo vyjít.

 

Max Medina

Hezký, pozorný a opravdu poslouchal, co mu Lorelai říká. Navíc měl dost trpělivosti a dokázal vyčkat, než ho Lorelai plně vpustí do jejího a Roryina života. První žádost o ruku pokazil a tak se postaral o to, aby ta druhá už byla dostatečně romantická a nezapomenutelná. Prostě muž snů. Nakonec to stejně nevyšlo a Lorelai jejich zasnoubení zrušila. I to zvládnul s grácií. Zkrátka opravdu frajer.

 

Luke Danes

I když s Lorelai byli nejprve pouze přátelé, byl tu vždycky nejen pro ni, ale i pro její dceru. Lorelai měl dokonale přečtenou, poznal, kdy vtipkuje, a kdy si dělá legraci jen proto, aby zastřela své skutečné city. Rory miloval jako svoji vlastní a byl připraven oběma kdykoliv pomoci. Když se ale dali s Lorelai dohromady, začalo to trošku drhnout. Měl docela problém s Lorelainými rodiči, žárlil na Christophera, a když zjistil, že má nemanželskou dceru, Lorelai to zatajil. Ale chyby dělá každý a Luke je dostatečně odčinil vší péčí, kterou Gilmorovým holkám poskytl.

 

Mrkněte do naší galerie a zavzpomínejte na oblíbené herce z Gilmorek!