Ulice plná slz a smutku: Jana bude škemrat u Bruna!

Ulice plná slz a smutku: Jana bude škemrat u Bruna!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jana snad nebyla nikdy zklamanější, než je posledních pár dnů. A přitom má před sebou cestu za splněním svého snu. Jiná dívka v její situaci by se vznášela v oblacích a nemohla se dočkat odjezdu. Jana však bude mít v 4139. dílu úplné jiné starosti.

Po konfliktu s Frantou se frustrovaný Bedřich pustí do ostré hádky i s Alicí. Sotva se začal pomalu smiřovat s tím, že kvůli prodělané rakovině nedokáže mladé přítelkyni nabídnout po intimní stránce to, co by jí nabídl jiný zdravý muž, přichází další rána. Sice souhlasil s odstěhováním matky své malé dcery a tím pádem i Lady na druhý konec republiky, ale odjezd se bude chystat ještě dříve, než se s Jindrou původně domluvil. Bedřich však už nemůže. Není již schopen Jindře odporovat a bojovat tak o zbytky posledních společně strávených dnů se svou dcerou, než mu zmizí do daleka. 

 

Marta vpadne k Janě a Dianě do bytu se zabaleným kufrem pro Vladimíra v domnění, že u nich znovu strávil noc ve společnosti Diany. Opět ztropí Dianě a Janě, které vůbec netuší, co se děje, žárlivou scénu a podezírá je, že je její manžel schovaný v koupelně. Kdyby Marta věděla, že u nich Vladimír není a vůbec nebyl, možná by se o něj začala i strachovat. Než jí ale Jana nebo Diana stačí cokoliv vysvětlit, Marta z bytu zmizí jako horká pára nad hrncem.  

Probíhá pátrání po Vladimírovi, které Janu zavede až do Coolny, kde má možnost setkat se s Brunem. Ať už to byla jen záminka nebo skutečná starost o vlastního otce, Jana má možná poslední šanci Bruna přesvědčit o tom, že ho upřímně miluje, a že bez něj nechce být. 

Bruno měl vždy pro Janu slabost a má ji stále velmi rád. Jejich vztah je ale od začátku plný karambolů a komplikací, které do jisté míry způsobuje Jana. Je tedy dost vysilující ji milovat. Říká se však, že skutečná láska i hory přenáší. Přenese láska i Bruna tam, kam chce Jana?

 

Zdroj:

  • autorský text